Araklı bu olayı konuşuyor

Alınan bilgiye göre, ilçenin Sahil Mahallesi'nde bir binanın ikinci katında oturan Aynur Demir (37) ile kendisini başka bir kadınla aldattığından şüphelendiği eşi Abdurrahman Demir (41) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çift, 13 yaşınd

Araklı bu olayı konuşuyor

Alınan bilgiye göre, ilçenin Sahil Mahallesi'nde bir binanın ikinci katında oturan Aynur Demir (37) ile kendisini başka bir kadınla aldattığından şüphelendiği eşi Abdurrahman Demir (41) arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine çift, 13 yaşındaki kızları Merve ve 14 yaşındaki oğulları Barış'ı yakınlarına gönderdi.

Geceyi yakınlarında geçiren çocuklar, sabah okula gitmek için geldikleri evlerinde annelerinin kalkmaması üzerine odasına baktı. Yatak odasında anne ve babalarının cesetleriyle karşılaşan çocuklar, komşularına haber verdi.
İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, Demir çiftinin başlarından vurulduğunu, Aynur Demir'in elinin yanında da bir tabanca olduğunu tespit etti.
Aynur Demir'in gece yaşanan tartışma sırasında Yalıköy köyünün muhtarı olan eşini beylik tabancasıyla başından vurduktan sonra intihar ettiği anlaşıldı.
Emniyet yetkilileri, çiftin el sıvaplarının alındığını, silahı kimin ateşlediğinin rapora göre kesinlik kazanacağını belirtti.

Aynur ve Abdurrahman Demir'in cesetleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel