Trabzon’da nöbetli eylem

Yurtsever Cephe ve Türkiye Komünist Partisi Trabzon İl Örgütü, İsrail'in saldırıları durana kadar her gün 12.00 -20.00 saatleri arasında meydan parkında 'insanlık nöbeti' tutacak. Yurtsever Cephe ve Türkiye Komünist Partisi Trabzon İl Örgütü, Meydan Parkı

Trabzon’da nöbetli eylem

Yurtsever Cephe ve Türkiye Komünist Partisi Trabzon İl Örgütü, İsrail'in saldırıları durana kadar her gün 12.00 -20.00 saatleri arasında meydan parkında 'insanlık nöbeti' tutacak.


Yurtsever Cephe ve Türkiye Komünist Partisi Trabzon İl Örgütü, Meydan Parkı'nda İsrail'in Filistin saldırılarını yaptıkları eylemle kınadılar.

Okul önlükleriyle bir gurup çocuğunda yer aldığı eylemde “Kahrolsun emperyalizm, yaşasın Filistin halkının onurlu mücadelesi, katil İsrail Filistin'den defol” sloganları atıldı.


Eylemin sona ermesiyle eylem alanına gelen bir şahıs, 'Kahrolsun Emperyalizm ve Siyonizm, Tek gerçek Atatürk' diyerek bağırdı. Şahıs daha sonra eylem alanından uzaklaştırıldı.


Eylem olaysız bir şekilde sona ererken örgüt üyeleri, saat 20.00'ye kadar 'insanlık nöbeti' adı altında nöbet tutacak. Bu nöbetin İsrail saldırılarını bitirene kadar her gün 12.00 ile 20.00 arasında Atatürk Alanı'nda yapılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler