AKP basınla iftarda buluştu

AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta'nın ev sahipliğini yaptığı iftara yerel ve ulusal medya temsilcileri ile davetliler katıldı. İftar yemeğinden sonra davetlilere hitaben kısa bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta, iftarda basın mensupları

AKP basınla iftarda buluştu
AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta'nın ev sahipliğini yaptığı iftara yerel ve ulusal medya temsilcileri ile davetliler katıldı.

İftar yemeğinden sonra davetlilere hitaben kısa bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta, iftarda basın mensupları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Türkiye'de medyanın en güçlü olduğu illerden birinin Trabzon olduğuna dikkat çeken Balta “Trabzon'un sorunlarının çözümünde ve hizmetlerimizi anlatmada yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz” dedi. İftar yemeği birlikte çekilen fotoğraf ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel