Akçaabat'ın acı günü

Uzun zamandır KTÜ Farabi Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören Yılmaz Mersinli (75) bugün sabah saatlerinde hastanede hayatını kaybetti. Akçaabat'ın sevilen simalarından olan Yılmaz Mersinli, Akçaabat Festivalleri'nde de atıyla birlikte en dikkat çe

Akçaabat'ın acı günü

Uzun zamandır KTÜ Farabi Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören Yılmaz Mersinli (75) bugün sabah saatlerinde hastanede hayatını kaybetti.

 

Akçaabat'ın sevilen simalarından olan Yılmaz Mersinli, Akçaabat Festivalleri'nde de atıyla birlikte en dikkat çeken isimlerinden biriydi.

 

Festivallere apayrı bir hava katan 6 çocuk babası Yılmaz Mersinli'nin ölümü ilçede üzüntü yarattı.

 

Mersinli'nin cenazesi yarın Söğütlü Ulu Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecek.

 

Haber61.net ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'e ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

elifcavus@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler