Akçaabat köftesi döner oldu

İlçe merkezinde lokanta işleten Özkan Seis, müşterilerine farklı lezzetler tattırmak amacıyla sürekli araştırma yaptığını söyledi. Türkiye'de herkes tarafından bilinen Akçaabat köftesini tüketicilere farklı bir tarzda sunmayı amaçladığını ve bunun için bi

Akçaabat köftesi döner oldu
İlçe merkezinde lokanta işleten Özkan Seis, müşterilerine farklı lezzetler tattırmak amacıyla sürekli araştırma yaptığını söyledi.

Türkiye'de herkes tarafından bilinen Akçaabat köftesini tüketicilere farklı bir tarzda sunmayı amaçladığını ve bunun için bir süredir çalıştığını anlatan Seis, ''Akçaabat köftesini hazırlarken kullanılan malzemeleri aynı şekilde kullanarak, dönerini hazırladık. Hazırladığımız döneri öncelikle kendimiz daha sonra ise çevremizdekilere denettik. Biz de deneyen herkes de memnun kaldı'' dedi.

Seis, Akçaabat köftesinden hazırladıkları dönerin beğenilmesi üzerine 'Hayda Akçaabat köftesi döner oldu' sloganıyla müşteriye ikram etmeye başladıklarını belirterek, ''Müşterilerimize yeni olan bu ürünü tanıtarak ikram ettik. Yiyen herkes çok beğendi. Biz de bir süredir yapmaya devam ediyoruz'' diye konuştu.

Seis, Akçaabat köftesinden döner yapıldığını duyanların özellikle dönerden tatmak için lokantalarına geldiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler