Akçaabat emniyetine takdir

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen törende bir konuşma yapan Özkan, vatandaşın huzurlu bir ortamda yaşamını sürdürebilmesi için geceli gündüzlü çalışan polislere her türlü desteği verdiklerini söyledi. Emniyet teşkilatının, devletin son derece önemli

Akçaabat emniyetine takdir
İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen törende bir konuşma yapan Özkan, vatandaşın huzurlu bir ortamda yaşamını sürdürebilmesi için geceli gündüzlü çalışan polislere her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Emniyet teşkilatının, devletin son derece önemli kurumlarından biri olduğunu ifade eden Özkan, ''İlçemizde de görev yapan polislerimizin çalışmaları, her kesimden takdir toplamıştır. Özellikle son zamanlardaki asayiş olaylarını kısa sürede çözdükleri için kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Tosun ise kendilerini onurlandıran Kaymakam Özkan'a teşekkür ederek, ''Verilen destek, işimize daha çok sarılmamızı sağlayacaktır. Vatandaşımızın huzurlu bir ortamda yaşaması için çalışmalarımıza devam edeceğiz'' diye konuştu.

Daha sonra Kaymakam Özkan, aralarında Tosun ile Karakol Amiri İlker Durmuş'un da bulunduğu 7 personele takdirname verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler