Adalet için yürüyor !

Trabzonspor’un hakkını savunmak amacıyla geçtiğimiz hafta Pazartesi günü yürüyüşe başlayan Malatyalı Yunus Metin, dün Tokat’ın Turhal ilçesine ulaştı. Dün akşam saatlerinde Amasya’ya ulaşmaya çalışan Metin, 2 gün sonra Samsun’da olmayı planladığın söyledi

Adalet için yürüyor !
Trabzonspor’un hakkını savunmak amacıyla geçtiğimiz hafta Pazartesi günü yürüyüşe başlayan Malatyalı Yunus Metin, dün Tokat’ın Turhal ilçesine ulaştı. Dün akşam saatlerinde Amasya’ya ulaşmaya çalışan Metin, 2 gün sonra Samsun’da olmayı planladığın söyledi. Samsun’a ulaştıktan sonra da bir hafta sonra Trabzon’da olmayı planlayan Metin, tam 3 Temmuz’da Trabzon’da olacak.
 
Bir haftada 390 km yol giden Metin’in yürüyüşünü duyan yol üzerindeki Trabzonlu ve Karadenizliler kendisine destek çıkmaya çalışıyor. Dün Tokat Karadeniz Kültür ve Dayanışma Başkanı Ali Aydın’ın ağırladığı Metin, “Bu yolda yürümek benim için şereftir. Trabzonspor ve adalet için yollardayım” dedi.
 
2 gün sonra Samsun’da olmayı planlayan Metin’i Samsun’da çok sayıda Bordo-Mavili taraftarın karşılaması bekleniyor. Yolda Trabzonsporlularla sıkça karşılaştığını ifade eden Metin, tüm zorluklara rağmen Trabzon’a ulaşmayı hedeflediğini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel