Acil servisleri acemi kasaplar doldurdu

Samsun’da her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu bayramda da acemi kasaplar acil servislere akın etti.Samsun’da günün ilk ışıkları ile birlikte acemi kasapların uğrak yeri hastaneler oldu. Yapılan tüm uyarılara rağmen vatandaşlar, kurbanlarını keserken ken

Acil servisleri acemi kasaplar doldurdu

Samsun’da her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu bayramda da acemi kasaplar acil servislere akın etti.

Samsun’da günün ilk ışıkları ile birlikte acemi kasapların uğrak yeri hastaneler oldu. Yapılan tüm uyarılara rağmen vatandaşlar, kurbanlarını keserken kendini yaraladı. Her Kurban Bayramı olduğu gibi bu bayramda da kurban keserken kendini yaralayan acemi kasaplar, hastanelerin acil servislerine akın etti. Kurban keserken elini, kolunu ve bacağını kesen vatandaşlar, kendi araçları ya da ambulanslarla hastanelerin acil servislerine gelerek tedavi oldu. İlk müdahalesi yapılan vatandaşların büyük çoğunluğu taburcu edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel