ABD elçisi Balta'yı ziyaret etti

Samimi bir havada geçen ziyarette konuşan Siyasi Ataşe Antony Renzulli, görevlerinden birinin de Türkiye'deki siyasi yapıyla ilgili olarak Washington'u bilgilendirmek olduğunu söyledi. Bu çerçevede zaman zaman Ankara dışına çıkma şansı bulduğunu belirten

ABD elçisi Balta'yı ziyaret etti
Samimi bir havada geçen ziyarette konuşan Siyasi Ataşe Antony Renzulli, görevlerinden birinin de Türkiye'deki siyasi yapıyla ilgili olarak Washington'u bilgilendirmek olduğunu söyledi.

Bu çerçevede zaman zaman Ankara dışına çıkma şansı bulduğunu belirten Renzulli, Balta'ya “Yaklaşan yerel seçimlerde hem ekonomik hem de siyasi olarak partinizin şansı ne durumdadır, beklentileriniz nelerdir ?" sorusunu yöneltti.

Balta, yaklaşan yerel seçimlerde partisinin başarıyla çıkacağına inandığını belirterek bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Partisinin her kesimden insanlara ayırım yapmadan hizmet verdiğini belirten Balta "AK Partinin Trabzon'a verdiği hizmetler halkın takdirini kazanmıştır. Partimiz insanlarımıza güzel hizmetler sunmuştur, sunmaya da devam ediyor.

Başarımızın arkasındaki en önemli etken halkımızla hep iç içe olmamızdır. Köyle kentli yapmadan her insanımızın ayağına kadar giderek onların derdine ortak oluyoruz. Başbakanımızı örnek alarak herkese değer veriyoruz.

Sınıf ayırımı yapmadan herkese eşit mesafede hizmet vermeye çalışıyoruz. AK Parti Türkiye'de 16 milyon 500 bin insanın oyunu alarak tek başına iktidara geldi. Belediye Başkanlığı seçimi içinde mücadelemiz sürüyor. Seçim süresinde daha çok insanımıza ulaşmaya çalışacağız, onlarla beraber olacağız" dedi.

Balta, konuşmasında Trabzonlular'ın misafirperver ve sıcak kanlı insanlar olduğunu belirterek son yıllarda hiç de hak etmediği bir imajla karşı karşıya kaldığını ifade ederek "Malesef son yıllarda Trabzon insanını hiç de hak etmediği bir durumla karşı karşıya kaldı.

Bu durum bizleri son derece üzmüştür. Oysa Trabzon insanı misafirperver, sıcak kanlı insanlar. Son yıllarda basında çıkan olumsuz imajları hiç de hak etmediğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Renzulli, Trabzon'a ikinci kez geldiğini ancak hiç bir gerginlikle karlaşmadığını belirtirken Trabzon'da hep güler yüzle karşılandığını sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından İl Başkanı Balta, günün anısına Renzulli'ye minik bir kemençe hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler