40 yıldır kuzineli soba imalatı yapıyor

Kabadüz ilçesine bağlı Yokuşdibi beldesinde küçük bir atölyede 40 yıldır kuzineli soba imalatı yapan 66 yaşındaki Celal Gündoğdu, yaptığı sobaların daha çok köylerde yaşayan vatandaşlarca tercih edildiğini söyledi.Günde sadece bir tane soba yapabildiğini

40 yıldır kuzineli soba imalatı yapıyor

Kabadüz ilçesine bağlı Yokuşdibi beldesinde küçük bir atölyede 40 yıldır kuzineli soba imalatı yapan 66 yaşındaki Celal Gündoğdu, yaptığı sobaların daha çok köylerde yaşayan vatandaşlarca tercih edildiğini söyledi.

Günde sadece bir tane soba yapabildiğini belirten Celal Gündoğdu, “40 yıldır imalatını yaptığım kuzineli sobalar, köylerde yaşayan vatandaşlarca daha çok kullanılıyor. Benim sobalarımı tanıyan, bilen kişiler başka soba kullanmaz” dedi.
Yaptığı sobaların dayanıklı olduğunu ifade eden Gündoğdu, “Kaliteli malzemelerden yaptığım sobaları satın alanlar 5 yıl boyunca hiçbir sıkıntı yaşamazlar. 5 yıl sonunda ufak tamirlerle sobaların ömrü 10 yıla kadar çıkar. Bu nedenle vatandaşlarca yaptığım sobalar çok tercih ediliyor” diye konuştu.

Gündoğdu, el yapımı sobaları 180 ile 200 TL arası değişen fiyatlarda sattığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel