Ak Parti'de il ve merkez ilçe başkanları belirlendi

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk ve yönetim kurulunun istifasının ardından yeni isimler belirlendi.Giresun’da AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk’ün yanı sıra 40 asil 40 yedek yönetim kurulu istifa etmesinin ardından merkez ilçe, kadın kolları ve gen

Ak Parti'de il ve merkez ilçe başkanları belirlendi

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk ve yönetim kurulunun istifasının ardından yeni isimler belirlendi.

Giresun’da AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk’ün yanı sıra 40 asil 40 yedek yönetim kurulu istifa etmesinin ardından merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları da feshedilmişti.

AK Parti Giresun İl Teşkilatı’nda yaşanan istifa ve fesihlerin ardından parti genel merkezine AK Parti eski milletvekilleri Hasan Aydın, Ali Temur, eski İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Üniversitesi eski Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Demirci parti genel merkezine çağrılmıştı.

AK Parti Genel Merkezine çağrılan isimlerden eski Milletvekili Hasan Aydın il başkanı, Aytekin Şenlikoğlu ise Merkez İlçe Başkanı olarak görevlendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler