Hacıosmanoğlu: Robin Hood değilim

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, karşılaşma öncesi gereksiz gerginlik yaratıldığını belirterek, "Çok yazık! Güzelim maçı ne hale getirdiler" dedi.ROBİN HOOD DEĞİLİMMaça gideceğini belirten Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe maçında tribünde yerimi alaca

Hacıosmanoğlu: Robin Hood değilim

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, karşılaşma öncesi gereksiz gerginlik yaratıldığını belirterek, "Çok yazık! Güzelim maçı ne hale getirdiler" dedi.

ROBİN HOOD DEĞİLİM

Maça gideceğini belirten Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe maçında tribünde yerimi alacağım. İsterlerse selam vermesinler. Ben Beşiktaş taraftarının arasında maç izledim. Bir duruş sergiledik. Ama arkasından kimse gelmedi. Sonra bir takım olaylar oldu. Futbol adına mesajlar verdik. Almak istemeyene de zorla verecek değiliz. Bu maçta Fenerbahçe taraftarlarının arasında değil kendi yerimde olacağım. Her fedakarlığı benden beklemesinler. Ben Robin Hood değilim" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor