14 yaşındaki kız hamile kaldı

Polis genç kızın annesi ve babasını gözaltına alırken, Musa Y. ve ailesi ortadan kayboldu. İddiaya göre, Ordu'nun Akkuş İlçesi Çayıralan Beldesi'nde oturan K.İ., 6 ay önce tanıştığı Musa Y. ile 3 ay önce kendi rızasıyla ormanlık alanda cinsel ilişkiye gir

14 yaşındaki kız hamile kaldı

Polis genç kızın annesi ve babasını gözaltına alırken, Musa Y. ve ailesi ortadan kayboldu.

İddiaya göre, Ordu'nun Akkuş İlçesi Çayıralan Beldesi'nde oturan K.İ., 6 ay önce tanıştığı Musa Y. ile 3 ay önce kendi rızasıyla ormanlık alanda cinsel ilişkiye girdi. Zaman zaman sevgilisiyle ormanlık alanda buluşan K.İ. hamile kalınca, durumu ailesine anlattı.

Bunun üzerine iki aile görüşerek, gençlerin birlikte yaşamasına karar verdi. Genç kız da, sevgilisi Musa Y.'nin ailesinin yanına taşındı. 2 aydır birlikte yaşayan K.İ. bu sabah jandarmaya gidip, sevgilisi ve ailesinin kendisini sürekli dövdükleri iddiasıyla şikayetçi oldu.

SEVGİLİSİ KAÇTI

10 haftalık hamile olan K.İ.'nin ifadesi doğrultusunda annesi Ayşe İ. (50) ve babası Asım İ. (52) 'ırza geçmeye iştirak'ten gözaltına alındı. 14 yaşından küçük kızla kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girmek, darp ve cebir suçlarından aranan Musa Y. ile ailesi ise ortadan kayboldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel