Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Boğa Burcunda Güneş Tutulması (paranın geleceği) 23-04-2022

30 Nisan 2022 de Boğa burcunun 22 derecesinde güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulmalar hangi burçta gerçekleşiyorsa o burcun konularını taban alarak gelişmelere rota belirler. Tutulma zamanları Astrolojide joker olarak değerlendirilir. Yani gelişmeler çabuklaşır ve sonuç kısa sürede belli olur. Güneş tutulmaları ise önemli başlangıçların geldiğini haber verir ve “ hadi.. Beklemiyoruz hemen başlıyoruz” der. Boğa burcu, burçlar kuşağında finansal konularla ilişkilidir. Daha da açarsak; kıymetli yatırım araçları, tarım ve sanatsal enstrümanlarla da bağlantılıdır. Boğa burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması, gelecek on sekiz yılın şartlarını başlatmış oluyor.

30 Nisan da gerçekleşecek olan güneş tutulmasının temellerini diplomasi ve finansal konular oluşturuyor. Şimdiye kadar yapılmış girişimleri sonlandıran tutulma; finansal konular üzerinden devam edecek sorumlulukların planlı şekilde ilerleyecek hizmet sürecinin başladığını ön görüyor. Anlaşma ve ticaret gerektiren konularda yeni görüş alanının belirleneceğine dikkat çeken Boğa burcu güneş tutulması, tamamlanan süreçte fırsatların bol olacağını ve ortaklık gerektirecek bu sürecin bedellerinin iyi hesap edilmesine de önemle vurgu yapıyor. Çok güçlü şartları ile başlayan Boğa burcu güneş tutulması paranın geleceğini belirliyor.

Ayrıca; düzlük ovalar, çalılıklar, buğday ve mısır ekim yerlerini, küçük ağaçlıkları, büyük baş hayvanların mekân ve durumlarını da öne çıkarıyor. Medikal alanda boğazlarda olan hastalıklar, bademcikle ilgili sorunlar ve yağ kistleri gibi konularında dikkate alınması gerektiği dönemin geldiğini işaret ediyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BOĞA BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

YÜKSELEN KOÇLAR: Kişisel kazancınız, varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı ve yine varsa eşinizin banka hesapları ve ödemeleri ile ilgili konularda güçlü başlangıç zamanı. Geleceğinizi belirleyen bu dönem finansal konularda sizi rahatlatacak. Anlaşmalar yolu ile görüş belirleyecek olduğunuz bu süreçte birikim yapmaya bakın. Bedelleri yüksek olsa da fırsatları değerlendirin.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kişisel şartlarınız, girişimleriniz ve sağlığınız. Geleceğinizi belirleyecek olan Boğa burcu güneş tutulması size yeni kapılar açılıyor. Düzenli olarak alacak olduğunuz sorumluluklarınızda devam edecek hizmetin şartlarını belirleyen tutulma, Maddi kaynaklarınızla ilgili belli bir görüş alanı oluşturacağınızı ön görüyor. Partner eşliğinde tamamlanacak olan fırsatların bedelleri olsa da değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN İKİZLER: Kapalı alan (hastane, okul) ve dosyalama ve int üzerinden çalışmalarınız, gizli yürütmüş olduğunuz işleriniz, zorluklarınız ve dilekleriniz. Boğa burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile size başka bir dönemin kapıları açılıyor. Kişisel şartlarınızı göz önüne alarak değerlendirecek olduğunuz gelişmeler sizin iş alanı ve hedeflerinizde yön belirliyor. Partner eşliğinde alacak olduğunuz sonucun bedelleri olsa da fırsatları değerlendiriniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Sosyal alanınız, organize işleriniz, ileriye yönelik planlarınız ve en önemlisi umutlarınız. Boğa burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile yeni bir döngünün kapılarını aralıyorsunuz. Yeni bir görüş alanı belirleyerek harekete geçeceğiniz projenizi yükseltmeniz için köprü kuruyorsunuz. Bedel karşılığı gelen fırsatları iyi değerlendirin.

YÜKSELEN ASLANLAR: İş, kariyer, toplum önündeki unvanınız, mesleğiniz, hedefler ve annenizin şartları; Boğa burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile yeni şartlar başlıyor. Bir proje ya da ekip çalışmasındaki sorumluluklarınızla ilgili verecek olduğunuz hizmette ileriye yönelik görüş alanı belirliyorsunuz. Finansal konular üzerinden ilerleyecek olan ortaklı işinizin bedelleri olsa da fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Akademik alan, hukuk, şirketler, uluslararası konular, turizm ve basın-yayın gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz Boğa burcunda güneş tutulmasıyla yeni sürece geçiyorsunuz. İş ve hedeflerinizde yeni bir görüş alanı belirleyecek olduğunuz yeni dönem bu konular üzerinden gelecek belirliyor. Ortaklı anlaşmalar her ne kadar bedellerini öne çıkarsa da fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN TERAZİLER: Eş geliri, miraslar, banka işlemleri, nafaka, burs gibi kişisel kazancınızın dışındaki paralardan gelecek belirliyorsunuz. Boğa burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla yeni kapılar açılıyor. Hedefleriniz için belli bir görüş alanı ile değerlendirmeye alacağınız finansal konularda size eşlik edecek olan partnerinizle bedelleri belirliyorsunuz. Fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN AKREPLER: Eşiniz, ortağınız, danışmanlık aldığınız insanlar (öğretmen, doktor ve avukat) ve varsa davalarınız. Boğa burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile bu konular üzerinden yeni şartlara geçiyorsunuz. Ödemeler ve ortak gelirde belirleyeceğiniz yeni görüş alanı ile yatırım ve ek gelirle ilgili gelecek belirleyeceksiniz. Önemli bedelleri olsa da fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN YAYLAR: Günlük iş temponuz, sağlığınız, standartlarınız varsa çalışanlarınız veya kiracılarınız. Boğa burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile bu konularda sizi yeni şartlara geçirecek nedenler oluşuyor. Ortaklı işlerinizde belirleyecek olduğunuz yeni görüş alanı üzerinden yeni temeller oluşturacaksınız. Bedelleri olsa da fırsatları değerlendiriniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yatırımlarınız, yeteneklerinizi ilgilendiren konular, hobilerinizle ilgili ek gelir ve varsa çocuklarınızın şartları, Boğa burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla bu konuların hangisi ile ilgiliyseniz yeni şartlara geçiyorsunuz. Bir gelecek belirleyecek olan gelişmelerle günlük iş temponuzda yeni bir görüş alanı belirliyorsunuz. Partner eşliğinde hareket alanı oluşturacağınız anlaşmanın bedelleri olsa da fırsatları değerlendirmeye bakınız.

YÜKSELEN KOVALAR: Temelleriniz, yerleşim, ailevi konular ve varsa eşinizin kariyeri; Boğa burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile gelecek belirleniyor. Yatırım ve ek gelir üzerinden yeni görüş alanı oluşturuyorsunuz. Kişisel kazancınız ve eşinizin banka hesaplarında ortaklı anlaşma üzerinden bir gelecek oluşturuyorsunuz. Bedelleri olsa da fırsatları değerlendirmeye alınız.

YÜKSELEN BALIKLAR: Anlaşmalar, iletişim, kısa eğitim varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar ve en önemlisi hareket alanınız. Bu konularda düzenli olarak sorumluluk alıyorsunuz. Boğa burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile temelleriniz için belli bir görüş alanı belirleyeceksiniz. Partner eşliğinde gelecek fırsatları değerlendirmeye bakınız.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR