Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Boğa- Akrep burcu tutulması22-10-2021

Boğa- Akrep burcu tutulması

Farklı sisteme geçileceğini transit yaptığı burç aracılığı ile öne çıkaran Ay düğümleri, 19 Kasım 2021 tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile burç değiştiriyor. Boğa- Akrep burcuna geçecek olan Ay düğümleri ve tutulma serisi, Global anlamda para akışının değişim sürecine geçeceğini ön görüyor. 2023 yılı ortalarına kadar devam edecek olan tutulmalar, çok önemli günlerin arifesinde olduğumuza önemle vurgu yapıyor. Burçlar kuşağından geçişini tam olarak 84 yılda tamamlayan, radikal ve sarsıcı köklü değişim sürecinin temsilcisi Uranüs gezegeni, 2026 ya kadar Zodyak da ki toprak gurubu burçların ilki olan Boğa burcunda transitine devam ediyor. 2018 yılında başlamış olan transit geçiş, yaklaşık 100 yıl sürecek olan yeni bir döngünün içine girmiş olduğumuza dikkat çekiyor. Olayları hızlandıran ve değişimi sistemleştiren tutulma zamanları, Uranüs eşliğinde gerçekleşecek ve oldukça sarsıcı ön görülemez koşulları öne çıkaracak.

Değerli Astroloji takipçileri; insanların yaşam kalitesine rehberlik yapan gökyüzü, önümüzdeki iki yıl başta tarım olmak üzere, ekonomi, menkul, sanal paralar ve madenle ilgili konularda önemli değişimin olacağına vurgu yapıyor. Buna bağlı olarak, Sağlıkla ve Bankacılıkla ilgili konularda da son aşamaya gelindiğini; yatırım, sigorta, kredi ve borçlanmaların belli kurallar dahilinde farklı sürece geçeceği öne çıkarıyor. 2022 yılı yeni görüş alanı belirleme ve belli düzene geçmek için bir çeşit temizlik sürecinde olunacağını ön görürken, 2023 yılı bu konularda reform yapılacağını söylüyor. Köklü değişim süreci zorlu ve zorunlu olacağa benziyor. Özellikle dikkat edilmesi gereken konuların başında, kredi borçları geliyor. Boğa- Akrep ekseninde gerçekleşen altı tutulma ödeşmeli ve bedelli olarak çıkıyor. Ayrıntıları her tutulma öncesi detaylı olarak yazacağım. Ama öncelikli olarak kredi borcu olanların dikkat etmesi gereken koşulların öne çıkacağı ve maalesef bir bedel ödemek zorunda kalabileceklerine dikkat çekmek istiyorum.

Boğa-Akrep burcu tutulma serisi temel değerleri ve maddi kaynakları yenileyecek ve rezerve edecek nitelikte gözüküyor. Bu yeni döngü bir şekilde hepimizin hayatına dokunacak. Tutulmalar en çok Boğa ve Akrep burçlarını etkileyecek. Boğa burçları kişisel anlamda kendilerine yeni bir gelecek kuruyorlar. Akrep burçları ise hayatlarının önemli bir dönemini bitiriyorlar. Yükselen burçlara göre değerlendirirsek; Koçlar; Maddi kazançlarınla ilgili yeni fırsatlar karşınıza çıkacak. Ortak gelirde bitirme ve sonlanmalar oluyor. Boğalar; Kişisel konumunuz ve şartlarınız yeni düzene geçecek. Beklenmedik fırsatlar önünüze çıkıyor. Ortaklık ve eş ile olan koşullar tamamlanma sürecine geçiyor. İkizler; zorluklarınız, psikolojiniz ve kapalı alan işleriniz. Yeni kararlar ve yeni yollar açılıyor. Günlük yaşam tarzınızı değiştiriyorsunuz. Yengeçler; İleriye yönelik planlarında büyüme ve ilerleme yapacaksınız. Yatırımlarınız ve özel alanınız sonlanarak değişiyor. Varsa çocuklarınızın şartları da değişim sürecinde. Aslanlar; İş kariyer ve hedefler, yeni fırsatlar önünüze çıkacak. Temelleriniz ve ailevi konular tamamlanma aşamasına geçiyor. Başaklar; Akademi, şirket, hukuk ve uluslar arası konularda bağlantınız varsa yeni şartlar sizi bekliyor. İletişim ve anlaşmalar gerektiren işleriniz toparlanma sürecine geçiyor. Teraziler; kişisel kazacınızın dışındaki paralardan kâr elde edeceğiniz dönemdesiniz. Beklenmedik ödemeler çıkabilir dikkat. Maddi kaynaklarınız değişiyor. Akrep; kişisel konum ve şartlarınız başka bir evreye geçiyor. İkili ilişki ve anlaşmalarınızda beklenmedik gelişmeler ve yenilikler sizi bekliyor. Yaylar; günlük hayat standartlarınız değişim yolunda, psikolojik olarak güçleneceksiniz. Oğlaklar; yatırımlarınız, özel hayatınız ve varsa çocuklarınızın durumu, yenilikler size bu konulardan gelecek. Gelecekle ilgili kaygıları bırakıyorsunuz. Kovalar; aile, yerleşim varsa eşinizin kariyeri ile ilgili gelişmelerde yeni düzen ve yeni fırsatlar geliyor. İş kariyer alanında bir dönemi tamamlıyorsunuz. Balıklar; anlaşmalar, iletişim ve varsa kardeşinizin koşulları, yeni düzen ve fırsatlar önünüze çıkıyor. Hayata bakış açınız farklı bir aşamaya geçiyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR