Camdaki Kız'ın Laz Kızı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ekranların başarılı dizilerinden birisi olan Camdaki Kız'ın yeni karakteri Laz Kızı'na hayat veren oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Camdaki Kız'ın Laz Kızı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

ŞARKICI ALYA KİMDİR?

Alya Şahinler, 13 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Alya, Mimar Sinan Konservatuar mezunudur. Klasik müzik üzerine flüt eğitimi alan Alya, Avrupa'da dereceler aldıktan sonra Türkiye'ye dönmüştür. Rising Star yarışmasına katılarak herkesi kendisine hayran bırakmıştır. Aynı zamanda Oyunculuk eğitimi de alan Alya, Cem Yılmaz ile reklam filminde rol almıştır. Kariyerine ilk adımı İngilizce şarkılar yazarak başlamış sonrasında ise Türkçe şarkılara geçiş yapmıştır.

Galatasaray'ın Türk Telekom Stadyumu'ndaki şampiyonluk kutlamasında sahne almıştır. 'Kupalara Layıksın Sen Şanlı Galatasaray' tezahüratını seslendirerek başta Fatih Terim olmak üzere Galatasaray camiası tarafından çok beğenmiştir. Son zamanlarda seslendirdiği Gücün Varsa şarkısıyla büyük beğeni toplamıştır.

Şimdilerde izleyecilerini her hafta perşembe akşamı Kanal D ekranlarının başına kitleyen sevilen dizi Camdaki Kız dizisinde Hayri'nin yeni sevgilisi olan Laz Kızı karakterine hayat verecektir. Alya'nın ilk oyunculuk deneyimi bu dizide olacaktır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Öğretmen Kemal, Camdaki Kız

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler