Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Başak burcunda Dolunay 28-02-2018

2 Mart 2018 Cuma günü Başak burcunun 11 derecesinde Zosma sabit yıldızı ile kavuşum yapan bir Dolunay gerçekleşiyor.

Sabit yıldızlar içinde zorlayıcı koşulları öne çıkaran Zosma yıldızı, kabul görmeyen, sıra dışı ve iyi niyetten dolayı feda edilen manevi değerlere dikkat çekiyor.

Başak burcunun temsilci gezegeni Merkür’ ün Balık burcunda olan konumu ve Venüs’le yapmış olduğu açı; açığa çıkan enerjinin inançlarla ve ilişkilerle ilgili kurban düşülmüş ve feda edilmiş her türlü değerin bir şekilde açığa çıkacağına vurgu yapıyor.

Dolunaylar her zaman sonlandırma enerjisi taşırlar.

Bir olayın sonlanması için konu her ne ise netlik kazanması gerekir.

Başak burcunda olan dolunay ise daha çok inançlarla ilgi çözülmeleri netleştiriyor ve Kiron’ dan aldığı açıyla dolunayın iyileştirici ve af edici yanının etkili olacağına da dikkat çekiyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: İkili ilişkiler de sahip olduğunuz değerlerle ilgili önceden feda etmiş olduğunuz her şey Başak burcu Dolunayı ile netleşerek ortaya çıkıyor. Ve siz partneriniz, ortağınız ya da eşinizi af ediyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Sahip olduğunuz yeteneklerinizle ilgili önceden arkaya attığınız projeleriniz Başak burcu dolunayı ile netleşiyor. Ve siz yeni çözümler üreterek şifa buluyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Mesleki yeriniz ve hedeflerinizle ilgili konular netlik kazanıyor. Önceden feda etmiş olduğunuz her şey şimdi aşkla şifa buluyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Eğitim ve çalışmalarınızla ilgili feda edilmiş konular, Başak burcu dolunayı ile netleşiyor. Siz yeni çözümler üreterek şifalanıyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Sahip olduğunuz yetenekleriniz dönüşüm sürecinden geçerek açığa çıkıyor. Önceden bir şekilde feda edilmiş konular Başak burcu dolunayı ile yeniden şifalanıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Hedefleriniz, ortağınız ya da eşiniz sayesinde netlik kazanıyor. Önceden feda ettiğiniz idealleriniz Başak burcu dolunayı ile yeni çözümler üretiyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Kişisel şartlarınızı ve sağlığınızı ilgilendiren konular, Başak burcu dolunayı ile netlik kazanıyor ve siz olabilecek anlaşma ile çözümler üretiyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Aşk veya çocuklarınızla ilgili önceden yapmış olduğunuz ileriye yönelik fedakârlıklar, Başak burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Siz farklı çözümlerle yeni şifa yolları buluyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: İş alanında yapacağınız ortaklıklı anlaşmalarla, önceden feda etmiş olduğunuz projelerinize yeni çözümler üreteceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş birliği içinde olduğunuz insanlarla ilgili konular netlik kazanıyor. Siz iş alanı ve hedeflerinizle ilgili yeni çözümler üretiyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Ortak para, kredi borç ve alacak verecekler Başak burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Önceden yapmış olduğunuz fedakârlıklarınız, göreceğiniz maddi destekle şifa bulacak.

YÜKSELEN BALIKLAR: İkili ilişki ve ortaklarınızla ilgili şartlarınız netlik kazanıyor. Önceden yapmış olduğunuz fedakârlıklar yeni anlaşma ve tekliflerle şifa buluyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR