Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Ebubekir Köse ile Müdür Yardımcısı Abdurrahman Müftüoğlu, tarımsal üretimin geliştirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında üreticileri ziyaret etti. Üretim alanlarında incelemelerde bulunan Köse, üretimin mevcut durumu ve sahada yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı.
ÜRETİCİLERİN TALEPLERİ DİNLENDİ
Necmettin Pala, Osman Canaslan ve İdris Kiki’nin üretim yaptığı alanları gezen Köse, üretim süreci, karşılaşılan sorunlar ve üreticilerin beklentileri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Ziyarette tarımsal üretimin sürdürülebilirliğinin sağlanması ve verimliliğin artırılmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar ele alındı. Köse ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından üreticilere sağlanan destekler hakkında bilgi verdi.
SAHA ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK
Üreticilerin karşılaştığı sorunların yerinde tespit edilmesinin önemine dikkat çeken Köse, üreticilerin yanında olmaya ve tarımsal üretimin güçlendirilmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin; üretimin geliştirilmesi, verimliliğin artırılması, ürün çeşitliliğinin desteklenmesi ve üreticilerin ihtiyaçlarının sahada belirlenmesine yönelik çalışmalarına devam edeceği kaydedildi.
