Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bayburt Yayın tarihi: 03 Eylül 2026 10:16 Güncellenme tarihi: 03 Eylül 2026 10:30

Bayburt’ta hayvancılık destekleme başvuruları için tarih belli oldu

Bayburt’ta 2026 yılı 1. dönem büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık destekleme başvuruları başladı. Buzağı, malak, kuzu ve oğlak desteklerinden yararlanmak isteyen yetiştiriciler başvurularını 1 Aralık 2026’ya kadar yapabilecek.

Bayburt’ta 2026 yılı 1. dönem büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık destekleme başvuruları başladı. Desteklerden yararlanmak isteyen yetiştiricilerin başvurularını 1 Aralık 2026 tarihine kadar tamamlamaları gerekiyor.

Bu kapsamda buzağı ve malak ile kuzu ve oğlak desteklerinden yararlanmak isteyen yetiştiriciler başvurularını belirlenen kanallar üzerinden gerçekleştirebilecek.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Yetiştirici örgütlerine üye olanlar başvurularını üyesi oldukları birlik veya kooperatifler aracılığıyla yapabilecek.

Herhangi bir yetiştirici örgütüne üyeliği bulunmayanlar ise başvurularını İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri üzerinden gerçekleştirecek.

SON GÜN UYARISI

Yetiştiricilerin mağduriyet yaşamamaları için gerekli kayıt ve belgelerini tamamlamaları ve başvurularını son güne bırakmamaları istendi.

Başvurular 1 Aralık 2026 tarihinde sona erecek.

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!