Bayburt Valiliği toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, İRAP 2026 sürecinde kurumların görev ve sorumlulukları değerlendirildi. Afet risklerinin azaltılmasına yönelik yürütülecek çalışmalar hakkında da bilgi paylaşımında bulunuldu.
RİSK AZALTMA ÇALIŞMALARI ELE ALINDI
Toplantıda uzmanlar tarafından risk azaltma çalışmalarına ilişkin sunumlar gerçekleştirildi. Risklerin belirlenmesi ve bu risklere karşı alınabilecek önlemler konusunda değerlendirmeler yapıldı.
Ayrıca kurumlar arasındaki koordinasyonun sağlanmasına yönelik konular görüşüldü.
KURUMLARIN GÖRÜŞLERİ ALINDI
Toplantıya Bayburt AFAD İl Müdür Yardımcısı Edip Metin ile İl Risk Azaltma Planı kapsamında görev alan kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
Uzmanların sunumlarının ardından kurum temsilcilerinin görüş ve önerileri değerlendirildi. İRAP 2026 kapsamında yürütülecek çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.
