Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bayburt Yayın tarihi: 06 Kasım 2026 10:37

Bayburt’ta jandarmadan okul çevreleri ve sokaklarda güvenlik denetimi

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencilerin güvenliğini sağlamak ve okul çevrelerinde huzuru korumak amacıyla denetim gerçekleştirdi. Uygulamaya 14 ekip ve 29 personel katıldı.

Bayburt’ta öğrencilerin güvenliğini sağlamak ve eğitim ortamının huzurunu korumak amacıyla jandarma ekipleri harekete geçti. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Huzurlu Okul Önleri ve Huzurlu Sokaklar” uygulaması kapsamında kent genelinde denetimler yapıldı.

14 EKİP VE 29 PERSONEL GÖREV ALDI

Gerçekleştirilen uygulamaya 14 ekip ve 29 jandarma personeli katıldı. Denetimlerde şahıs sorgulamaları ve araç kontrolleri gerçekleştirildi.

Ekipler ayrıca okul çevreleri, metruk binalar, parklar, sokaklar ve iş yerlerinde kontroller yaptı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin güvenliğinin sağlanması ve okulların çevresinde huzurlu ortamın korunması amacıyla denetimlerin aralıksız sürdürüleceği bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!