Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bayburt Yayın tarihi: 28 Eylül 2026 10:44

Bayburt’ta görev değişimi öncesi veda yemeği düzenlendi

Bayburt’ta görev süreleri sona eren İl Emniyet Müdürü Barış Erkol ile İl Müftüsü Bayram Danacı için veda programı gerçekleştirildi.

Bayburt’ta görev süreleri sona eren İl Emniyet Müdürü Barış Erkol ile İl Müftüsü Bayram Danacı için veda yemeği düzenlendi.

Programa Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş ile birlikte kentte görev yapan kamu kurumlarının yöneticileri ve güvenlik birimlerinin temsilcileri katıldı.

YENİ GÖREV YERLERİ BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Çorum İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Barış Erkol ile Zonguldak İl Müftülüğüne görevlendirilen Bayram Danacı, programda kurum temsilcileriyle vedalaştı.

Erkol ve Danacı’ya Bayburt’ta görev yaptıkları süre boyunca kente sundukları hizmetler ve kurumlar arasındaki iş birliğine sağladıkları katkılar nedeniyle teşekkür edildi.

YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARI DİLENDİ

Veda programında Erkol ve Danacı’ya yeni görevlerinde başarı dilekleri iletilirken, Bayburt’taki görev dönemleri için teşekkür edildi.

Program, kurum temsilcilerinin vedalaşmasının ardından sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!