Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğünde eğitim alanında yürütülen projelerin mevcut durumu ve gelecek dönemde yapılacak çalışmalar ele alındı. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Kahraman başkanlığında gerçekleştirilen ARGE Proje Toplantısı’na müdürlüğün ARGE birimi de katıldı.
BAKANLIK VE BAYBURT PROJELERİ DEĞERLENDİRİLDİ
Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen projelerin yanı sıra Bayburt genelinde devam eden ve planlanan çalışmalar gündeme alındı. Projelerin hangi aşamada olduğu, uygulama süreçleri ve belirlenen hedeflere yönelik çalışmalar değerlendirildi.

OKULLARA VE ÖĞRENCİLERE YANSIMASI GÖRÜŞÜLDÜ
Projelerin okullara ve öğrencilere daha etkin şekilde ulaştırılması da toplantının gündeminde yer aldı. Çalışmaların planlı ve koordineli yürütülmesi, uygulama sırasında karşılaşılabilecek konuların değerlendirilmesi ve süreçlerin daha verimli ilerlemesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda, eğitim alanındaki mevcut projelerin takibi ve yeni dönemde yürütülecek çalışmaların planlanması üzerinde duruldu.