Cenap Serdar

Cenap Serdar

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu

 

Trabzonspor kongresini yaparak yeni Başkanını seçti, İbrahim HACIOSMANOĞLU..

Yeni seçilen başkan ve diğer Yönetim Kurulu üyelerin Trabzonspor’a hayırlı olması temennisiyle kendilerine başarılar diliyorum. Umarım sayın Başkan gönlündeki tüm güzellikleri Trabzonspor’a verir.

i. HACIOSMANOĞLU Başkan olarak seçildiği ilk gece Ulusal kanallarda yayınlanan spor programlarının hemen hemen tümünde “ Türk futbolunun i. HACIOSMANOĞLU ile farklı bir kulvara geçeceği, i. HACIOSMANOĞLU’nun diğer Başkanlara benzemediği farklı bir yapısının bulunduğu, TFF’nin işinin artık daha da zor olduğu, TFF’na Başkan adayı olduğu dönemde Trabzonspor tarafından desteklenmediği şimdi ise aynı kulübe Başkan olduğu bu nedenle işlerin nasıl yürüyeceğinin merak konusu haline geldiği, Başkan olarak mevcut yapısı itibarıyla dik duruşunu sergilemesi ve agresif yapısında diretmesi halinde sürekli ceza alabileceği ayrıca Kulübün de bundan etkileneceği “ gibi birçok saçma sapan açıklamaları dinlemek zorunda kalınca vay be siz neymişsiniz sayın i. HACIOSMANOĞLU dedim kendi kendime, sizin gelişinizle herkes özellikle İstanbul kanadı neden panik oldu şaştım kaldım acaba gerçekten çok mu korktular, bu korku niye ki bu zihniyetler Sadri ŞENER Başkanın istediği o kirletilmiş ve sapına kadar hak edilen kupayı vermeyen Trabzon spor aleyhinde her zaman kumpanya içerisinde olan kulüplerin çığırtkanlıklarını yapan efendiler değil miydi, ee o zaman neden korkuyorlar üstelik Allahtan korkmayanlar kuldan neden bu kadar korkuyor hayret!

Başkanı kışkırtmaya yönelik bu tür adi açıklamalar bundan sonra da katlanarak artacaktır önemli olan bu tür provokasyonlara karşı sakin, dikkatli ve mantıklı cevap verebilmek.

Başkanlıkta bu gün üçüncü gün daha, gazetelere bakıyoruz başlıklar hemen hemen aynı “Yeni yönetim göreve fırtına gibi başladı” i. HACIOSMANOĞLU Başkan olarak seçilir seçilmez ilk icraatlarına  başladı Fatih TEKKE Sportif Direktör olarak  göreve başlatıldı, çok güzel eski oyunculara  sahip çıkmak ancak o koltuk sayın TEKKE için ne kadar doğrudur ileride sayın Başkan ve Teknik ekiple ne kadar uyum içerisinde çalışır işte orada endişeler hakim, 1461 Trabzon’un hocası Mustafa Reşit AKÇAY ile de el sıkışıldığı  açıklanmış her iki görevlendirme de hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.

Takılı kaldığım acaba sayın Başkan, AKÇAY hoca ile el sıkışmadan önce Tolunay hoca ile görüşme yapıp  çalışılmayacaksa Kulüp adına kendisine Teşekkür edip helalleşmiş midir? yoksa eski yönetimin  Ünal KARAMAN olaylarında olduğu gibi Tolunay hoca da küstürülüp bir kenara mı itilmiştir.

Diğer kulüpler 80-90 yaşına gelmiş  eski değerlerini, yönetici olsun Futbolcu olsun  başları üzerinde gezdirirken, Trabzon spor tam tersini yaparak kendi değerlerini bataklığa gömüp bırakacaksa, tek cümle söylenir yazıklar olsun!

Yeni Başkanımız sayın i. HACIOSMANOĞLU’nun, Trabzon sporun haklarını  sonuna kadar savunacağını düşünüyorum. Sayına Başkanın başta Trabzonspor kulübü olmak üzere tüm camiaya hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Çıkmış olduğu bu zorlu yolculukta ekibiyle birlikte  Cenab-ı Allah yanlarında olsun.,

Başkalarının kötü ve art niyetli açıklamalarına, kendisine yakışır efendi ve delikanlı tavırlarıyla cevap vermesi dileklerimle umarım sıkıntı yaşamaz ve yaşatmaz.

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR