Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Başak burcunda yeni ay 28-08-2021

7 Eylül 2021 tarihinde Başak burcunun 21 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Yeniliklerin ve yeni kapıların açılacağını haber veren yeni aylar, her ay bir burçta ve başka derecelerde doğar. Başak burcunda doğacak olan yeni ayın ana konusu; Eğitim, anlaşmalar, trafik, sağlık ve hizmet gibi iş koşullarını ilgilendiren gelişmeleri kapsıyor. Bu konularda yeni kökler olacağı bir döneme giriyoruz. İlaç ve hijyen ile ilgili yeni şartların başlayacağına ve alınacak sorumluluğun süreğen rutin halde olacağını yeni ay fazı ön görüyor. İlişkiler ve ortaklıklarda öne çıkacak sorumlulukların abartılmaması gerektiğine de dikkat diyor. Başak burcu yeni ayı, gerçek temizlik şartlarını başlatıyor.

Başak burcu yeni ayı ile birlikte; Ovalık alanlar, düz alandaki ekili tarlalar, tahıl ambarları, depolar ve çalışma yerleri de öne çıkar. Bu yerlerin temizliği ve bakımı için Başak burcu yeni ayıyla birlikte yeni kurallar konuluyor. Sağlıkla ilgili konularda ise; Bağırsaklar, diyafram ve karın bölgesiyle ilgili gelişen şikâyetler gündeme getirebilir. Belirgin bir durum görülürse bu dönemde ihmal edilmemeli.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: İş temponuz, angarya işleriniz de ortaklıkları ilgilendiren konularda yeni takip sürecine giriyorsunuz. Başak burcu yeni ayı ile birlikte yeni kökler oluşturacak ve işle ilgili süreğen sorumluluklar alacaksınız. Hijyenle ilgili sağlık kuralları başlıyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Aşk, yatırımlar, yetenekler, kişisel özel alanınız ve varsa çocuklarınızla ilgili konularda yenilikler Başak burcu yeni ayı ile başlıyor. Bu konularda yeni kök oluşuyor ve siz yeni süreğen ve tekrar eden bir sorumluluk alıyorsunuz. Hijyen ve sağlıkla ilgili yeni kurallar başlıyor.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Aile, yerleşim, kişisel donanımınız ve varsa eşinizin iş kariyer alanında gelişmeler. Başak burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Yeni başlangıçlar ve yeni köklerin olduğu şartlar süreğen sorumluluk getiriyor. Hijyen ve sağlıkta yeni şartlar başlıyor.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yazışmalarınız, anlaşmalar, iletişim halinde olduğunuz insanlar varsa kardeşinizin şartları ve sizin hareket alanınız; Başak burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlar başlıyor. Bu konularda yeni kök oluşturacağınız süreğen sorumluluk alıyorsunuz. Hijyen ve sağlıkla ilgili yeni şartlara geçerken temizlemeniz gereken evraklar çıkabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Maddi kaynaklarınız, rızkınız ve emek vererek kazandığınız paranız. Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile yeni şartlara geçiyorsunuz. Bu konularda oluşacak olan yeni kök size yeni sorumluluk aldıracak. İletişim ve anlaşmaları ilgilendiren gelişmeler süreğen tempoya geçeceğinizi ön görüyor.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Şartlarınız, sağlığınız ve girişimleriniz; Başak burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlar başlıyor. Yeni oluşacak kök size koşullarınızda yeni sorumluluklar getirecek. Sahip olduğunuz kaynaklarda yeni sorumluluklar aldıracak olan yeni dönem süreğen angarya işlerin altına gireceğinizi ön görüyor. Hijyende yeni dönem başlıyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Kapalı devre işleriniz (int,dosyalama) zorluklarınız ve en önemlisi psikolojiniz; Başak burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Yeni bilinç ve kök oluşturacağınız işlerinizde süreğen sorumluluk alacaksınız. Bilincinizde önemli temizlik yapıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili yeni takip sürecine geçiyorsunuz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Organize yapmış olduğunuz işleriniz, arkadaşlıklarınız, sosyal alanınız, planlarınız ve en önemlisi umutlarınız. Başak burcunda gerçekleşen yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Yeni projelerle yeni kökler oluşturacağınız işlerinizde süreğen sorumluluklar alacaksınız. Kapalı devre işlerinizde yeni takip sürecine geçiyorsunuz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: İş, kariyer ve hedefler Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla yeni şartlara geçiyorsunuz. Yeni kökleri oluşturacak olan gelişmelerle süreğen sorumluluk alıyorsunuz. Planlarınızda yeni bir takip süreci başlıyor. Çevrenizde temizlemeniz gereken insanlar bu ara çıkabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Akademik alan, hukuk, uluslar arası konular, şirketler, medya, Turizm; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Başak burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Bu konularda olabilecek yeni gelişen kökler, size süreğen sorumluluk aldıracak. Mesleki alanı ve hedeflerinizi ilgilendiren gelişmelerde yeni takip sürecine geçiyorsunuz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Banka hesapları, ödemeler, nafaka, sigorta gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz, Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla yeni şartlara geçiyorsunuz. Bu konularda oluşacak kökler size süreğen sorumluluklar aldıracak. Şirketlerle ilgili yeni takip sürecine geçiyorsunuz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Ortaklıklarınız, eşinizin konumu, anlaşmalarınız ve varsa davalarınız; bu konulardan birisi ile ilgiliyseniz, Başak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Ortaklık alanında oluşacak kökler sizi maddi alanda süreğen şartlara geçirecek. Bankacılık işlerinizde yeni takip sürecine geçiyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR