Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda yeni ay 16-03-2018

Yeni Aylar, her zaman yeni başlangıçların ve yeni girişimlerin işaretçileridir.

Her Ay farklı burçlarda ve farklı derecelerde olan yeni Ay; yeni kapıların açıldığını haber verir. Bu durum her birimizi aynı şekilde etkilemediği gibi, bazılarımızın hayatına bile dokunmaz. Bunun en önemli sebebi kişisel haritamızda olan gezegenlerin konumlarıdır. Yani, hangi derecede; tutulma, dolunay ve yeni Ay gerçekleşiyorsa ve Natal haritalarımızda bizi temsil eden gezegenlere iz düşümü yapıyorsa önemli değişimi bekleyin derim. Şimdi olacak olan yeni Ay; hizmet, fedakârlık, ruhsal ve manevi anlayış üzerinde birçok yeniliklerin olabileceğine dikkat çekiyor. Balık burcu yeni Ay’ ı Mars karesiyle oldukça sert aktive olarak enerji verirken, özellikle inançlarla ilgili girişim ve mücadelede, gerek sözlü gerek yazılı dönüşümünü gündeme taşıyarak kapı açıyor.

YÜKSEN BURCA GÖRE BALIK BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Her türlü alışkanlıklarınız ve inançlarınızla ilgili yeni kararlar alarak kendiniz için yeni sistem geliştiriyor ve siz yeni psikolojik sürece giriyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Proje ve planlarınız için yeni mücadelelere girerken ortak alanda destek bulacaksınız.

YÜKSELEN İKİZLER: İş kariyer ve hedeflerinizle ilgili alacağınız yeni kararlarda eş ya da ortağınızla ilgili mücadeleler verirken çalışma arkadaşlarınızdan destek buluyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İş birliği içinde olduğunuz insanlar ya da Akademik kariyerinizle ilgili konular da rutin mücadele verirken yardım alacaksınız.

YÜKSELEN ASLANLAR: Eşinizin gelirine ya da ortak kazançlara yeni kapılar açılıyor. Yeni anlaşmalar için yapacağınız mücadele sonunda rahatlayacaksınız.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Eşinizin ya da ortağınızın temel alt yapısıyla ilgili açılacak yeni kapısı destek buluyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: İş koşullarınız ve günlük rutininizde yeni kapı açılıyor. Mücadelenize yakın çevrenizden hem maddi hem manevi destek buluyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Yeteneklerinizi geliştirme adına ya da çocuklarla ilgili projelerde veya Aşkınız için verdiğiniz mücadelede ağırlığınızı koyuyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Aileniz, yerleşim ve temel alt yapınızla ilgili yeni kapılar açılıyor. Siz bireysel mücadelenizi verirken psikolojik olarak rahat edeceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Plan ve projeleriniz için yeni bakış açısı ve yeni girişimler, size iyi gelecek.

YÜKSELEN KOVALAR: Maddi kazançlarınızla ilgili size yeni kapı açılıyor. İleriye yönelik planlarınız için yapmış olduğunuz mücadelelerinize destek bulacaksınız.

YÜKSELEN BALIKLAR: Girişimleriniz, koşullarınız ve sağlığınızla ilgili olan yeni gelişmelerde, mücadele verirken iş birlikçilerinizden destek bulacaksınız.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR