Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda Neptün’ yen, yeni ay 04-03-2019

Her burç da her ay ayrı derecelerde olan yeni aylar, her zaman yeni bir döngüyü başlatır ve yeni başlangıçların zamanının geldiğini haber verirler. Yeni ay fazları yeni işlere başlamak ve başladığımız işleri büyütmek için en iyi zamanlardır. 6 Mart’ da Balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay; Maneviyat ve inançlara dikkat çekerken, hayırseverlikle ilgili konulara da farkındalık getiriyor. Neptün’ yen özelliklere sahip olan Balık burcu yeni ayı; Ruhsal gelişime ve sanatsal konulara da vurgu yapıyor. Meditasyon, inançlar ve ibadet, yardım kurumları, ilâçlar, sıvılar ve denizlerle ilgili konularda da başlangıçlar için yeni kapılar açıyor. Fakat, Ay yeni fazda olduğu sıra Merkür geri gitmek için durağan halde. Yani tehlikeli ve aksi. Özellikle 5- 28 Mart arası Merkür’ ün Balık burcunda geri gitmesi; önümüzde ki günlerin biraz sıkıntılı geçeceğine işaret ediyor. Bu süre içinde, su kanallarından gelebilecek tehlikelerin yanında, küçük çocukların karışabileceği suçlar dahil, kazalar ve kuytu yerlere dikkat edilmesi gerektiğine de vurgu yapıyor. Ayrıca imza atarken, trafikte ve hırsızlıklara da dikkat edilmesini ön görüyor.

Merkür, Burçlarda geri açı yaparken geçmişte bitiremediğimiz hesapları geri getirir. Balık burcunda olacak olan retro ile, sağlık ve hizmet sektöründe olabilecek aksamaları ve fedakârlıklarımızla ilgili konular güncellenecek. Ayrıca bazı açığa çıkmamış suçları da yeniden ele alma fırsatı doğacak. Öyle gözüküyor ki yoğun bir Mart ayı geçireceğiz. Yenilikler gezegeni Uranüs’ ün Boğa burcuna geçmesi, Kiron’ un Koç burcunda yeni döngü başlatması hepimizin hayatında bir yerlere dokunacak. Bu ayı sakin, eski işlerinizi toparlama ve iyileştirme adına geçirmenizi tavsiye eder, olacak olan yeni ayı, yine kendi dili ile, hayır işlerinde başlangıçlar yaparak düzen oluşturmanızı dilerim.

BURÇLARA GÖRE BALIK BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Zorluklarınız ve bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınız ya da vaz geçmek istedikleriniz. Balık burcunda olacak olan yeni ay ile yeni kararlar alıyorsunuz. Meditasyon ve inançlarınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yaparken, Hayır kurumlarında da çalışabilirsiniz. Eğer, sanatla ilgili konuların birisi ile ilgili iseniz( müzik, roman, şiir) inanın bu yeni ay size yarayacak. Yeni esinler, derinleşen duygular, hiç kaçırmayın ve çalışın derim.

YÜKSELEN BOĞALAR: Arkadaşlıklar, sosyal çevreniz, içinde bulunduğunuz organizasyonlar ve umutlarınız, Balık burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni çevreye yeni birliktelikler; hazır olunuz. Bu yeni ayla birlikte Merkür retrosu sizin eski arkadaşlıklarınızla ilgili konuları da güncelleyecek. Bitmemiş konuları bitirme zamanı. Yarım kalan projelerinizi gözden geçirip eksikleriniz tamamlayacağınız bir ay. Ayrıca, varsa; babanızın ameliyatı ve çocuğunuzun evlilik ve ortaklıkla ilgili konularda da yeni başlangıçlar var.

YÜKSELEN İKİZLER: İş kariyer ve hedeflerinizin yanında toplumda ki tanınmanızla ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Balık burcunda olacak olan yeni ay özellikle iş konularında başlangıçlar yaptırıyor. Olacak olan retro ile önceden yapılması gereken fakat ihmal edilmiş konuları da ele alma fırsatı bulacaksınız. Varsa; annenizin genel sağlığı ile ilgili konularda da dikkat edilmesi gereken bir ay.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Yabancı insanlar, akademik alan, uluslar arası konular ve en önemlisi bilinciniz. Balık burcu yeni ayı, yeni başlangıçlar yapıyor. Olacak olan Merkür retrosu, bir çok şeyi tekrar gözden geçirme fırsatı getirecek. Varsa ikinci eş kararınızı tekrar gözden geçireceksiniz. Ve torun ile ilgili durumlar, ebeveyn sağlığı ile konularda güncelleniyor. Mart ayını daha çok eski işlerinizi düzenleyerek geçirmenizi tavsiye ederim.

YÜKSELEN ASLANLAR: Kredi borç, alacak verecek, eş parası ve ortak gelir. Yeni başlangıçlar için size yeni kapılar açılıyor. Öyle gözüküyor ki, Balık burcunda olacak olan yeni ay ile yetenekleriniz daha da derinleşerek genişleyecek. Olacak olan Merkür retrosu ile ay boyunca maddi konularda toparlanma şansı bulurken yeni başlangıçlar yerine eski işleri tamamlama adına geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Evlilik, eş, ortaklıklar ve eşinizin içinde bulunduğu şartlar da olabilecek yeni başlangıçlar tam net olmayabilir. Retro Merkür’ le birlikte olacak olan aksaklıklar geçmiş konuları güncelleyecek. Eğer Mart ayı içinde bir anlaşma yapacaksanız detayları dikkatle kontrol ediniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Günlük temponuz, sağlığınız, beslenme şekliniz ve çalışma koşullarınızla ilgili konularda yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eskiden ihmal ettiğiniz küçük sağlık problemlerinizi, olacak olan Merkür retrosu ile tekrar ele alarak çözümleyebilir, niyetinizde varsa evcil bir hayvan edinebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Çocuklar, aşkınız, sanatsal çalışmalarınız ve yetenekleriniz Balık burcu yeni ayı ile yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Olacak olan yeni ay sayesinde sanatsal alanda gelişmelerle yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Balık burcunda olacak olan Merkür retrosu, sizin aşk hayatınızda kararsızlıklar ve belirsizlikler getirirken eski sevgilinizi de geri getirebilir. Dikkat etmeniz gereken bir aylık süre içinden geçmektesiniz. Çocuk isteyen yükselen Akrepler yeni ayla birlikte tedavi sürecine geçebilirler.

YÜKSELEN YAYLAR: Ev, aile, kökleriniz, temel alt yapınız ve eşinizin statüsü ile ilgili konularda olabilecek yeni başlangıçlar sizin şartlarınızı genişletiyor. Olacak olan Merkür retrosu ile önceden halledemediğiniz konuları tekrar gözden geçirme imkânı bulacaksınız. Varsa babanızın sağlığı ile ilgili konular güncellenirken hangi konuda eğitimliyseniz kendinizi geliştirme ve temellerinizi sağlamlaştırma adına yeni projeler içine girebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Eğitim, iletişim, kısa yolculuklar, sözleşmeler ve kardeşinizin içinde bulunduğu şartlar. Balık burcu yeni ayı ile yeni şartlarını oluşturuyor. Eğer bir anlaşma yapacaksanız, lütfen maddeleri iyice gözden geçiriniz. Bir eğitim programı içindeyseniz bu dönemi tekrar yaparak geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVALAR: Maddi kaynaklarınız, kazanımlarınız ve gelirlerle ilgili konular, Balık burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar yapmanız için fırsat getiriyor. Bu arada varsa borçlarınız ve harcamalarınızla ilgili olabilecek düzenlemeleri yapabilirsiniz. Varsa çocuklarınızın iş ve statüsü ile ilgili konularda gelişmeler yenilenme sürecinde olacak.

YÜKSELEN BALIKLAR: İçinde bulunduğunuz şartlarınız, motivasyonlarınız ve genel sağlığınız ile ilgili konularda Balık burcu yeni ayı ile yeni başlangıçlar yapma fırsatları bulacaksınız. İş kariyer alanında şanslar yakalarken, Mart ayı sonuna kadar sürecek olan Merkür retrosu, size yeni kararlar aldıracak, özellikle ikili ilişkilerinizde.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR