Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda dolunay 19-09-2021

21 Eylül 2021 tarihinde Balık burcunun 28 derecesinde dolunay meydana geliyor. Tamamlanma ve bitirme evreleri olan dolunay zamanları gelişen konuları netleştirerek sonlandırır. Başak- Balık ekseninde gerçekleşen dolunaylar; hizmet, sağlık, ruhsal alan, rutin işler ve düzen konularını öne çıkarır. Netleşen dolunay fazının ana konusu; Sağlık ve hizmet konularında hareket halinde ilerleyen planın başarılı bir şekilde tamamlandığını ön görüyor. Uzun süredir devam eden konularda yol ayrımına gelindiğini ve artık yeni bir döngüye geçildiğini de Balık burcu dolunayı söylüyor.

Balık burcu dolunayı, ayrıca sularla ilgili konuların da tamamlanma aşamasına geçildiğini öngörüyor, denizler, göller, nehirler, su değirmenleri, kuyular, havuzlar ve çeşmelerle ilgili yerlerde olabilecek arızalı konuların açığa çıkacağı ve bir dönemin bittiğine de vurgu yapıyor. Medical astrolojide Balık burcu, ayaklar, topuklar, çıbanlar ve soğuk algınlığı ile ilgili konularında açığa çıkarır. Yeni bir döneme girildiğini haber veren dolunay fazı, önemle, ilaçlarla ilgili konularda ki maliyet ve etkilerinin de netleşme zamanının geldiğine işaret ediyor.

BURÇLARA GÖRE BALIK BURCU DOLUNAYI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Hastane, okul, kapalı devre konular (int, dosyalama), zorluklarınız, alışkanlıklarınız, psikolojiniz ve gizli yürüttüğünüz işleriniz; bunların birisi ile ilgiliyseniz, şimdiye kadar ileriye yönelik çaba göstererek ilerlettiğiniz projenizde tamamlama aşamasına geçiyorsunuz. Sağlık ve düzeninizle ilgili konularda bazı ayrıcalıkları kararlar alıyorsunuz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Organize halindeki işleriniz, arkadaşlıklar, ekip çalışmaları, sosyal alan ve en önemlisi umutlarınız; Balık burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Şimdiye kadar mesleki alan ve hedefleyerek ilerletmiş olduğunuz planlarınızı tamamlıyorsunuz. Yetenek ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda ayrıcalıklı ve mantıklı kararlar alıyorsunuz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: İş, kariyer, hedefler ve toplum önünde ki unvanınız; Balık burcunda olacak olan dolunayla birlikte tamamlanıyor. Şimdiye kadar projelendirdiğiniz işlerinizi netleştiriyorsunuz. Aileniz ve eşinizin kariyeri ile ilgili konularda farklı biçimde kararlar alınıyor.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Akademik alan, yabancılar, hukuk, uluslar arası ve şirketlerle ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte şartlar tamamlanıyor. Şimdiye kadar banka işlemleri ve ödemelerle ilgili planlarınızı netleştiren ay fazı Anlaşmalar ve iletişim halinde olduğunuz kişilerle ayrı bir akıl belirleyeceğinizi ön görüyor.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Banka hesapları, ödemeler, kredi- borç, nafaka, sigorta ve eşinizin geliri, bunların birisi ile ilgiliyseniz, Balık burcu dolunayı ile konu netlik kazanarak tamamlanıyor. Ortak alanda yürütmüş olduğunuz planınızı da sona gelirken, kazancınızı farklı değerlendirmeye alıyorsunuz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortaklıklarınız, eşinizin şartları, danışmanlık almış olduğunuz kişiler(öğretmen, avukat, Doktor) Balık burcu dolunayı ile şartları netleştiriyor. İş temponuzu ve sağlığınızı ilgilendiren gelişmeleri de tamamlıyorsunuz. Kişisel konumunuzla ilgili yeni bir strateji belirliyorsunuz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Günlük iş temponuz, sağlığınız, çalışma koşullarınız ve beslenmeniz; Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte konular netleşiyor. Kişisel ve yeteneklerinizle ilgili şimdiye kadar ilerletmiş olduğunuz projelerinizi tamamlıyorsunuz. Ay fazı size akılla yol almanız gereken zamanın geldiğini söylüyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Özel alanınız, yetenekleriniz, hobiler, çocuklar, hobiler ve aşk, bunların birisi ile ilgiliyseniz, Balık burcu dolunayı ile konular tamamlanma aşamasına geçiyor. Yerleşim ve eşinizin kariyeri ile ilgili şimdiye kadar planladığınız konular netleşiyor. Geleceğiniz için farklı kararlar alıyorsunuz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Ev, aile, kökler, yerleşim ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili konular Balık burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Şimdiye kadar almış olduğunuz kararlarınızı tamamlıyorsunuz ve iş kariyer alanında farklı aşamaya geçiyorsunuz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: İletişim halinde olduğunuz insanlar, anlaşmalarınız, kısa eğitimler ve varsa kardeşlerinizin durumu, Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayla şartlar netleşiyor. Maddi kaynaklarınızla ilgili şimdiye kadar yürütmüş olduğunuz planınızı tamamlıyorsunuz ve iş birliği içinde olduğunuz insanlarla yeni strateji belirliyorsunuz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Maddi kaynaklarınız, emek verip kazandığınız paranız, Balık burcu dolunayı ile şartlar netleşiyor. Şimdiye kadar kişisel konumunuzu geliştirmek için yapmış olduğunuz planı da tamamlıyorsunuz. Ortak gelirde yeni şartlar belirleniyor.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Kişisel konumunuz, girişimleriniz ve sağlığınız, Balık burcu dolunayı ile netleşiyor. Şimdiye kadar emek verip ilerletmiş olduğunuz dilekleriniz ve zorluklarınız sonlanma aşamasına geçiyor. Ortaklıklarla ilgili yeni bir stratejiye başlıyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR