Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda dolunay 12-09-2019

14 Eylül 2019 tarihinde Balık burcunun 21 derecesinde dolunay meydana geliyor. Neptün, Mars ve sabit yıldızlardan Denebola’ dan almış olduğu etkilerle; sıra dışı, idealist, inançlı ve farklı açılımı olan bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunayın bir başka etkisi ise yaklaşık son iki aydır hızlandırdığımız ve toparlamaya çalıştığımız her ne var ise tamamlanıp sonlanması. Balık- Başak aksında gerçekleşen dolunaylar; düzen, sağlık, hizmet, fedakârlık ve ruhsal anlayışla ilgili konularla ilişkilidir. Cumartesi günü gerçekleşecek olan dolunay; idealize ettiğimiz ve dua ile istediğimiz şeylere bir şekilde ulaşmamızı sağlayacak. Dolunay fazları her zaman için olayları netleştiren ve elle tutulur hale gelen dönemlerdir. Balık burcunda olacak olan dolunay, sıra dışı, kural tanımayan bitişlere dikkat çekiyor. Özellikle hizmet alanında bir araya gelen bilgiler, cesurca alınacak kararlara dikkat diyor. Balık burcu dolunayı, diplomasi ve bürokraside olabilecek gelişmeler ve açığa çıkacak konular arasında bir dizi psikolojik süreci ve ilahi dizilimi de açık ediyor. Alkol ve uyuşturucu ile ilgili konularda da dikkate alınması gereken dönemin geldiğini ve bazı enfeksiyonlarla ilgili hastalıkların açığa çıkacağını, ayrıca Film endüstrisi; aktör- yönetmen; şiddet ve cinsellik içeren konuların toplum ahlakına yönelik toparlanma sürecine önemle vurgu yapıyor. Balık burcu dolunayı sıcak havaların bittiğini de haber veriyor. Balık- Başak ekseninde yaşanacak olan dolunay, İlâhi adaleti bize çok güzel anlatacak.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BALIK BURCU DOLUNAYI


YÜKSELEN KOÇLAR: Zorluklarınız, gizli düşmanlarınız, dilekleriniz, alışkanlıklarınız, kayıplarınız; Hastane, hapishane, askeriye gibi kapalı alanlarla olan bağlantınız ve kaygılarınız. Son iki aydır hızlanan toparlanma süreci Balık burcunda olacak olan dolunay ile netleşerek sonlanıyor. Bu dönemde çözülmeler ve idealist yaklaşımlar açığa çıkabilir dikkatli olunuz. Dolunayın şifalı etkisini kullanınız.


YÜKSELEN BOĞALAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, organizasyonlar ve plân, projeleriniz. Balık burcunda olacak olan dolunayla birlikte içinde bulunduğunuz koşullar netleşerek somutlaşıyor. Son iki aydır hızlandırdığınız projeleriniz tamamlanarak toparlanıyorsunuz. Aşk ve ilişkilerde olabilecek gelişmeler ilahi adaleti size hatırlatacak.


YÜKSELEN İKİZLER: İş, kariyer, hedefleriniz, toplum önünde olan tanınılırlığınız ve annenizin şartları. Balık burcu dolunayı ile konular netlik kazanıyor. Son iki aydır, yerleşim ve temellerinizi ilgilendiren konular hızlanıyor toparlanıyor ve tamamlanıyor. Hedeflerinizle ilgili konularda idealize ettiğiniz her ne ise gerçekleşiyor.


YÜKSELEN YENGEÇLER: Akademik alan, uluslar arası konular, yabancılar, seyahatler, hukuk ve büyük ticari şirketlerle ilgili konular. Birisi ile ilgiliyseniz, Balık burcu dolunayı ile konular netleşerek tamamlanıyor. Yakın çevreniz ve harcamalarınızla ilgili son iki aydır hızlanan gelişmeler toparlanarak sonlanıyor. İdealize ettiğiniz konular ve dualarınız gerçekleşiyor.


YÜKSELEN ASLANLAR: Kredi, borç, alacak-verecek, burs, taksit, eş geliri, miraslar ve sigorta gibi para ile ilgili konularda belirleyici olacak. Balık burcu dolunayı, üzüntü ve travmalarınıza da ışık tutarak iyileştiriyor. Çözülmeler ve bırakmaların netleştiği zaman olan dolunay dönemi, sahip olmayı arzuladığınız ve son iki aydır hızlanan plânlarınızı da gerçekleştirmeniz için fırsatları görünür hale getiriyor.


YÜKSELEN BAŞAKLAR: Eşinizin şartları, ortaklıklarınız, bire bir ilişkide olduğunuz kişiler, danışmanlık almış olduğunuz öğretmenleriniz, anlaşmalarınız ve varsa davalarınız. Balık burcu dolunayı ile bu konular netlik kazanıyor. Kişisel konumunuz ve sağlığınızı ilgilendiren ve son iki aydır bir araya getirdiğiniz parçalar birleşerek tamamlanıyor. İkili ilişkilerde olabilecek gelişmeler idealize ettiğiniz konuları da ortaya çıkarıyor.


YÜKSELEN TERAZİLER: Günlük temponuz, çalışma koşullarınız, yanınızda çalışanlar, sağlığınız ve beslenme düzeninizle ilgili konular, Balık burcu dolunayının etkisi ile netleşerek eksiklerinizi görmenizi sağlıyor. Psikolojik süreciniz, banka hesaplarınız ve internet üzerinden yürüttüğünüz işlerinizle ilgili son iki aydır hızlanan dönem toparlanarak sonlanıyor. Kadersel alanda kalan ve sizin müdahale edemediğiniz olaylar açığa çıkarken ilahi adalet yerini bulacak.


YÜKSELEN AKREPLER: Çocuklarınızın şartları, aşkla ilgili konular, yetenekleriniz. Balık burcunda olacak olan dolunayla birlikte hizmet ve fedakârlıklarınız netleşiyor. Son iki aydır hızlandırdığınız projeniz nihayet toparlanma aşamasına geçerek sonlanıyor. Daha çok sosyal konumunuzu ilgilendiren koşullarınızı ortaya çıkaracak olan Balık burcu dolunayı, idealize ettiğiniz konuların üzerinde fazla durmayın diyor.


YÜKSELEN YAYLAR: Temelleriniz, aile ve kökleriniz, oturduğunuz evle ilgili konular Balık burcu dolunayı ile konuları netleştiriyor. Mesleki alanda son iki aydır hızlandırdığınız hedefleriniz nihayet toparlanıp sonlanıyor. Aileniz ile ilgili olabilecek hizmet ve fedakârlıklarınız ilahi adaletle hakkını buluyor.


YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yakın çevreniz, kardeşlerinizin içinde bulunduğu koşullar, anlaşmalarınız ve varsa eğitimle ilgili hizmet aldığınız konular, Balık burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Son iki aydır, hızlandırdığınız Hukuk, yabancılar, eş akrabaları ve bir işinizde size aracı olmuş kişilerle olan ilişkileriniz son halini alarak toparlanıp sonlanıyor. Sizi zor duruma düşürecek şartların içinde kalabilirsiniz dikkat


YÜKSELEN KOVALAR: Maddi kazançlarınız gelir ve harcamalarınızla ilgili olan konular ve almış olduğunuz hizmet Balık burcu dolunayı ile netleşiyor. Son iki aydır kapatmak için hızlandırdığınız kredi borç gibi banka hesaplarınız toparlanarak son aşamasına geçiyor. Sizi zorlayacak olan döneme dikkat ediniz.


YÜKSELEN BALIKLAR: İçinde bulunduğunuz şartlarınız, sağlığınız, koşullarınız ve toplum içindeki imajınız; Balık burcu dolunayı ile konular netlik kazanıyor. İkili ilişkilerinizle ilgili kesin ve cesur kararlar alıyor ve birçok şeyi sonlandırıyorsunuz. Sizi zor durumda bırakacak olan konulara dikkat ediniz.


Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR