Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda güneş tutulması 10-08-2018

‘Bir kapıyı kapatan Allah, bir kapıyı açar’ lafını herhalde atalarımız bu günler için söylemiş olsa gerek. (Ne güzelde demişler) Kuzey düğümde gerçekleşecek olan tutulma öyle gözüküyor ki, bizi ileriye taşıyarak, büyütecek ve güçlendirecek. Onun içindir ki büyük başlangıçlara hazır olunuz, en önemlisi sakin olunuz. Zodyak’ da Aslan burcu; Sanat, hobi, gençler, sahne, giyim kuşam, yöneticiler ve aşkın tanımıdır. Güneş tutulmasının gerçekleştiği sıralar; ufuk çizgisinde yükselen Akrep burcunun olması, bu konuların dönüşüm yaparak farklı yollarla zenginleşeceğini söylüyor. Jüpiter’in Güneş’ e yapmış olduğu sert açısı ise dönüşüm sürecinde abartmadan konulara hâkim olmayı öneriyor. Eski konuları da beraberinde güncelleyecek olan tutulma, olabilecek girişimlerin sabit hale geçecek süreci başlatıyor. Tutulma derecesi Natal haritalarda bir gezegen veya bir noktaya iz düşürüyorsa yenilenme süreci başlıyor demektir.

BURÇLARA GÖRE ASLAN BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

YÜKSELEN KOÇLAR: Aşk, çocuklarla ilgili konular, yaratıcı yetenekleriniz, turistik seyahatler ve babanızın geliri ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni başlangıçlara hazır olunuz. Retro Merkür, eskiden hal olmamış sorunlar içinde fırsatların geleceğini söylüyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Ev, yerleşim, eşinizin iş kariyeri ve kendi temel alt yapınızı geliştirmek için Aslan burcu Güneş tutulması size yeni kapı açılıyor. Önceden istediğiniz ama ertelen ek gelirde olabilecek gelişmeler bütçenize yarayacak.

YÜKSELEN İKİZLER: Eğitim, iletişim ve kardeşlerinizin şartlarına yeni kapılar açılıyor ve sizin hareket ettiğiniz alan yenileniyor. Önceden istediğiniz; yerleşime ait ya da temellerinizi ilgilendiren konular Aslan burcu Güneş tutulması ile yeni sürecine giriyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Maddi kazançlarınıza yeni kapı açılıyor, Çocuklarınızın iş ve statüsü ve eşinizin kredi, borç, miras gibi konuları Aslan burcu Güneş tutulması ile yeni kapısını açıyor. Harcamalarınızı ve banka hesaplarınızı düzenlemeniz için tutulma size iyi gelecek.

YÜKSELEN ASLANLAR: Konumunuz, şartlarınız ve motivasyonlarınız. Aslan burcu Güneş tutulması ile yeni kapısını açıyor. Ayrıca babanızın iş ve statüsüne iyi gelecek olan tutulma, önceden maddi kazançlarınız için yapmış olduğunuz fakat kaçırdınız projelere de şans tanıyacak.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Bağımlılıklarınız, gizli planlarınız, okul ya da hastane gibi yerlerle ilgili konularda size yeni kapılar açılıyor. Önceden hedeflendirdiğiniz ama bir şekilde kaçırdığınız dileğiniz Aslan burcu Güneş tutulması ile kabul oluyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Arkadaşlıklarınız, sosyal çevreniz, projeleriniz, varsa çocuğunuzun eşinin şartları, babanızın kredi, borç ya da ameliyatı ile ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz Aslan burcu Güneş tutulmasıyla yeni fırsatlarla birlikte yeni kapılar açılıyor. Önceden isteyip de yapamadığınız ideallerinizi gerçekleştirme zamanı.

YÜKSELEN AKREPLER: İş kariyer ve toplum önünde ki statünüzle ilgili yeni kapılar açılıyor. Ayrıca Annenizin içinde bulunduğu şartlar ve çocuklarınızın sağlığı ile ilgili yeni şartlar oluşuyor. Maddi konularla ilgili önceden hal olmamış birçok konuyu Aslan burcu Güneş tutulması ile haledeceksiniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Yüksek öğrenim, Uluslar arası konular, Hukuk, Seminerler, İkinci eş ve varsa torunlarınızla ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz yeni kapılarınız açılıyor. Önceden yapmak istediğiniz ama kaçırdığınız iş anlaşması tekrar geliyor.

YÜKSELEN OĞLAK: Kredi, borç, miraslar, nafaka, sigorta, eşinizin kazancı ve varsa ameliyatlarla ilgili konulara yeni kapılar açılıyor. Sağlığınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuları halletme zamanı.

YÜKSELEN KOVALAR: Eşinizin içinde bulunduğu şartları, ortaklarınız, danışmanlık aldığınız kişiler, çocuklarınızın eğitimleri ve kardeşinizin çocuklarına yeni kapılar açılıyor. Önceden yapmak istediğiniz ama yapamadığınız yatırımlarınız için Aslan burcu Güneş tutulması fırsatlar getiriyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Günlük işler, çalışma koşullarınız, varsa kiracılarınız, babanızın kardeşlerinin şartlarına yeni kapılar açılıyor. Eğer ihmal ettiğiniz hastalıklarınız varsa Aslan burcu Güneş tutulması ile gelecek fırsatları değerlendirin.
Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR