Külekçi’ye baba ocağından plaket

Artvin Yusufeli İlçesi esnaf teşkilatından anlamlı ödül

Külekçi’ye baba ocağından plaket

KARDEŞLİK PROJELERİNİ DESTEKLİYORUZ

Hemşerileri olan Ahmet Külekçi’nin İçişleri Bakanlığı himayesinde ülkemizin geleceği için son derece önemli  kardeşlik ve gönül köprüleri projelerinde görev aldığını, çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade eden  Yusufeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Mehmet Bülent Özdemiroğlu “Kendisine bundan sonraki görevlerinde üstün başarılar diler her zaman yanında olduğumu belirtiyoruz” dedi.

BU GURUR BANA YETER

Kardeş Şehirler ve Biz Anadolu’yuz Projeleri koordinatörü Ahmet Külekçi ise yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:” Kendi memleketimden üstelik ilçenin en güçlü sivil toplum kuruluşu olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden bu plaketi almak bana büyük mutluluk ve onur verdi. Değerli başkanım Mehmet Bülent Özdemiroğlu’na, esnaf camiamıza ve bütün Yusufeli halkına sonsuz teşekkürlerimi iletirim. Çoruh’un evladı olmak bu ilçenin bir ferdi olmak en büyük gururdur” 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel