ÇAYKUR’dan Hopa’ya yeni satış mağazası planı

ÇAYKUR, Artvin’in Hopa ilçesinde 19’uncu satış mağazasını açmayı planlıyor. Yeni mağazanın yıl sonuna kadar hizmete girmesi hedefleniyor.
ÇAYKUR’dan Hopa’ya yeni satış mağazası planı

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), Artvin’in Hopa ilçesinde yeni bir satış mağazası açmak için çalışma başlattı. Kurumun Türkiye genelindeki mağaza sayısının bu yatırımla birlikte 19’a çıkarılması planlanıyor.

Artvin Ticaret Borsası tarafından Kemalpaşa ilçesindeki bir işletmede düzenlenen toplantıya, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Artvin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Ömer Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Hopa, Arhavi, Borçka Muratlı ve Kemalpaşa’daki çay fabrikalarının yöneticileri katıldı.

Toplantıda, çayda kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalar ele alındı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, çay sezonu öncesi istişarelerde bulunduklarını belirtti.

caykurdan-hopaya-yeni-satis-magazasi-plani

“KALİTE BAHÇEDEN BAŞLIYOR”

Çayda kalitenin üretim sürecinin ilk aşamasında başladığını vurgulayan Alim, “Üreticilerimiz çayda hasat zamanı geldiğinde Karadeniz'in hırçın dalgaları gibi acelecilikle bir an evvel çayı bitirip sonuçlandırmayı düşünüyor. Kampanya başladığında biz ne kadar dikkat edersek, ne kadar çayımıza önem verirsek kaliteyi de kendiliğinden kurtarmış olacağız. El ele vererek daha sağlıklı, daha kaliteli, ileriye dönük ve gelecek nesillere sağlıklı bir çay ve bahçe bırakmak için elimizden geleni yapmamız gerektiğine inanıyorum.” ifadelerine yer verildi.

ÇAYKUR’un ürün çeşitliliğine de değinen Alim, kurumun 80 marka ve 110 çeşit ürünü tüketiciyle buluşturduğunu kaydetti.

HOPA’YA YENİ MAĞAZA HEDEFİ

Türkiye genelinde 18 satış mağazasının hizmet verdiğini belirten Alim, Artvin Ticaret Borsası’nın talebi doğrultusunda 19’uncu mağazanın Hopa’da açılmasının planlandığını aktardı.

Yeni mağazanın turizm açısından bölgeye katkı sağlayacağına işaret eden Alim, yıl sonuna kadar faaliyete geçirilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Artvin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ise ÇAYKUR ile iş birliği içinde üretime katkı sunmaya yönelik değerlendirmelerde bulunduklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum