Borçka tarih yazıyor!

Borçkaspor, Arhavispor'u 1-0 yenerek şampiyon oldu.

Borçka tarih yazıyor!

Artvin 1. Amatör Küme'de oynanan ve taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada Borçkaspor, Arhavispor'u 1-0 yenerek şampiyon oldu.


ŞAMPİYON OLDULAR!

İlçe Stadı'ndaki karşılaşmayı, hakemler Ayberk Altunay, Ömer Çoban ve Onur Çolak yönetti. Güneşli bir havada oynanan karşılaşmada, yaklaşık 500 kişi kapasiteli türbinler tamamen doldu. Çevredeki vatandaşlar da evlerin terasları, balkon ve bahçelerden maçı izledi. Karşılaşmayı Borçkaspor, 45. dakikada Korhan, Kılıç'ın penaltı atışından kazandığı golle 1-0 önde tamamladı. Borçkaspor, topladığı 33 puan ile Artvin 1. Amatör Ligi'nde şampiyonluğunu ilan etti.

Borçka tarih yazıyor!

HEDEF BAL LİGİNE ÇIKMAK

Müsabaka sonunda Borçkasporlu futbolcular sevinçlerini, taraftarlarla saha ortasında horon oynayarak kutladı. Öte yandan şampiyon olan Borçkaspor 23 Nisan'da Artvin Şehir Stadında Bölgesel Amatör Ligine (BAL) yükselmek için Hopaspor ile baraj maçı oynayacak. Final maçını Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi ile çok sayıda taraftar izledi. 

Borçka tarih yazıyor!

HEMŞERİLERİNE TAM DESTEK!

Borçkaspor futbolcuları Arhavi maçı öncesi Trabzon’da kamp yapmış bu süre içinde Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ile dernek yönetimi hemşerilerini yalnız bırakmamıştı.Futbolcular Trabzonspor tesislerini de ziyaret ederek futbolcularla tanışmıştı. Kendiside Borçkalı olan Trabzon Artvinliler Dernek Başkan Yardımcısı Erdem Dizdar 23 Nisan’da oynanacak maçta dostluğun herşeyin önünde olduğunu belirterek her iki komşu ilçe takımıma başarılar diledi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel