Başbakan Binali Yıldırım Artvin'de!

Başbakan Binali Yıldırım Artvin'de düzenlediği mitingde Artvinlilere doğalgaz müjdesi verdi.

Başbakan Binali Yıldırım Artvin'de!

Başbakan Binali yıldırım 16 Nisan anayasa referandumu çalışmaları kapsamında Artvin'de miting düzenledi.


Artvin'e doğalgaz geleceğini açıklayan Yıldırım, 27 Mart'ta ihalesinin yapılacağını belirtti. Haberi duyan Artvinliler sevinç gösterisi yaptı. 

 

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar: 
 

"14 yıldır sizin verdiğiniz destekle ülkeyi yönetiyoruz. 14 yılda Türkiye'nin yanına 3 Türkiye daha koyduk.

26 havalimanımız vardı 56'ya çıkardık. Yetmedi hızlı tren hayalini gerçeğe dönüştürdük. Yetmedi Avrasya Tüneliyle denizin altından arabaları geçirdik. Biz Fatih'in torunlarıyız. Fatih, gemileri karadan Haliç'e indirdi onun torunları Recep Tayyip Erdoğan, trenleri denizin altından geçirdik. Size de bize de yakışan bu olur. Kılıçdaroğlu diyor ki 18 yaşında milletvekili olur mu? Nasıl İstanbul fethediliyor da gençlerimize milletvekilliği çok görüyorsun? Beğenmediğin gençler Çanakkale'de 7 düvele 'Dur' dediler, 15 Temmuz'da şehadet şerbetini içti. Sen ister milletvekilliğine layık gör ister görme. Bu güzel vatanı emanet edeceğimiz gençlere sonuna kadar güveniyoruz.

Bu değişiklik artık her seferinde tek başına iktidar çıkaracak

Cumhurbaşkanlığı hükümet sitemi ile ekonomi daha büyüyecek, yatırımlar artacak, sanayi gelişecek. genç yaşlık, çiftçi, memur büyüyen ekonomiden nasibini alacak.
 

DEFTERİNİZ DÜRÜLECEK
 

"PKK bölücü terör örgütü diyor ki, 'Aman hayır çıkması için gece gündüz çalışın, sakın evet çıkmasın.' Feto'yla kol kola girmişler, baş başa vermişler 'Hayır' çıkması için gece gündüz çalışıyorlar. Ne yaparsanız yapın, 'Evet' çıkacak, sizin de defteriniz dürülecek."
 

TEK ADAM OLACAK AMA PATRON MİLLET OLACAK
 

Kılıçadroğlu HDP ile fazla mesai harcıyor. Eş başkanlığa karşı eğilimi var. Evet tek adam olacak ama patron millet olacak. Bu sistem Erdoğan için değil her doğan için olacak.

Yargı bağımsız olacak tarafsız olacak. Niye "hayır" diyorsunuz. Hep bunu istemiyor muydunuz.
 

TEK ADAM CHP'DE VAR
 

"Amerika'da bir tane başkan var, tek adam rejimi mi? Fransa'da tek başkan var, diktatörlük mü? Tek adam rejimi asıl CHP'de var. Defalarca seçim kaybedip koltuğunu bırakmıyorsa, tek adam orada var demektir.".

Diyorlar ki rejim değişikliği. Bu sistemde cumhurbaşkanlığı ve başbakanlık birleştiriliyor. Çünkü mevcut durumdada ikisinde de çok yetki var. Paylaştırılınca yönetmek zorlaşıyor.

Meclisi feshetme diye bir şey yok. meclisin seçimlerinin yenilenmesi var. Milletin işi gücü yok Zırt pırt seçim. Millet seçimle mi uğraşacak  geçimle mi?
 

AVRUPA'YA UYARI

Avrupa da değişikliğe karşı çıkıyor. Avrupa işine bak Türkiye'nin işlerine burnunu sokma.

Hollanda çıkmış bakanlarımızı içeri almıyor. Bakanlarımız yola çıkmış onalrı karşılayan soydaşlarımızın üzerine atları itleri sürüyor.

Avrupa karşı çıkıyorsa demek ki biz doğru iş yapıyoruz.

Buradan Avrupa'yı uyarıyoruz.  "Şu anda Avrupa'nın başının derdi, marjinal, ırkçı, Türk düşmanı, Müslüman düşmanı siyasetin yükselmesidir. En son Fransa'da iş yerlerinde başörtü takmasını yasakladılar, aynen bizim 28 Şubat gibi. Biz, bütün yasakları kaldırdık, kaldırdık, kaldırdık, şimdi onlar başladılar. Türkiye demokrasisinin kalitesi, standardı yükselirken Avrupa'da kalite düşmeye devam ediyor."

Övündükleri tüm değerleri ayaklar altına alıyoruz.

Yaptıkları bu çirkinliklerin bedelini ödeyecekler

Ne yaparlarsa yapsınlar bu kutlu yürüyüşü durduramayacaklar

Soğukkanlı sakin olacağız. Duygularımızın esiri olmayacağız.


ARTVİN'E DOĞALGAZ MÜJDESİ

Yıllık 3 milyon kapasiteli Artvin Rize havalimanını denizin içine yapıyoruz. Avrupa'da yok.

Artvin'e doğalgaz geliyor. 27 Mart'ta ihale yapıliyor. Şimdi bunları kısa zamanda yapacağız.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel