Artvin’de şüpheli ölüm: 2 kişi tutuklandı

Artvin’in Ardanuç ilçesinde istinat duvarından düşerek hayatını kaybeden Turgay A. ile ilgili soruşturmada 2 şüpheli tutuklandı.
Artvin’de şüpheli ölüm: 2 kişi tutuklandı

Artvin’de iki gün önce meydana gelen şüpheli ölüm olayıyla ilgili yürütülen soruşturmada 2 zanlı tutuklandı.

İSTİNAT DUVARINDAN DÜŞMÜŞ HALDE BULUNDU

Olay, 5 Nisan’da Artvin-Ardanuç karayolu DSİ mevkisinde meydana geldi. Bir kişinin istinat duvarından düştüğü ihbarı üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler, Turgay A’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

OLAY ANINDA YANINDA 2 KİŞİ VARDI

Yürütülen soruşturma kapsamında, olay sırasında Turgay A’nın yanında 2 kişinin bulunduğu tespit edildi.

Kimlikleri belirlenen H.A. ve K.G. gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.