Artvin Valisi Ergün’den meslek lisesine ziyaret
Artvin Valisi Turan Ergün, kentteki eğitim kurumlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Vali Ergün, okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alırken öğrenci ve öğretmenlerle de görüşmeler gerçekleştirdi.
ATÖLYELERİ İNCELEDİ
Ziyaret sırasında okul bünyesindeki atölyeleri gezen Turan Ergün, yürütülen eğitim faaliyetleri ve uygulamalı çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Mesleki ve teknik eğitimin önemine dikkat çeken Ergün, nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde teknik ve meslek liselerinin önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

ÖĞRENCİLERE YKS ÖNCESİ BAŞARI DİLEDİ
Öğrencilerle sohbet eden Vali Ergün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde gençlere başarı temennilerinde bulundu.
ÖĞRETMENLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Ziyaret kapsamında öğretmenlerle de bir araya gelen Ergün, eğitimcilerin sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra okul yöneticileriyle görüşen Vali Ergün, eğitim süreçleri ve okulun akademik durumu hakkında bilgi aldı.
Vali Ergün’e ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Albay eşlik etti.
Kaynak:


