Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Artvin Yayın tarihi: 03 Kasım 2026 12:58

Artvin’de güvenlik ve asayiş toplantısı! Vali Ergün başkanlık etti

Artvin Valisi Turan Ergün başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda kent genelindeki güvenlik tedbirleri, kurumlar arası koordinasyon ve gelecek dönem planlamaları ele alındı.

Artvin’de güvenlik ve asayiş konularının değerlendirildiği İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Turan Ergün başkanlığında yapıldı.

Valilik Salonunda düzenlenen toplantıya mülki idare amirleri, güvenlik birimlerinin yetkilileri ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI

Toplantıda konuşan Vali Turan Ergün, güvenlik ve asayişin sağlanmasında tüm kurum ve birimlerin iş birliği içerisinde çalışmasının önemine dikkat çekti.

Görüşmede güvenlik ve asayiş tedbirlerine ilişkin konular ele alındı. Kolluk birimleri ile diğer kurumlar arasında sürdürülen koordinasyon çalışmaları, sahadaki ihtiyaçlar ve gelecek dönemde hayata geçirilmesi planlanan uygulamalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaynak: AA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!