| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Artvin Yayın tarihi: 07 Mayıs 2026 12:47

126 gün sonra çığ altından cansız bedeni bulunmuştu! Yürek yakan detay ortaya çıktı

Artvin’in Ardanuç ilçesinde çığ altında kalan çoban Bülent Gezer’in cansız bedenine 126 gün sonra ulaşıldı. Gezer’in bulunduğu andaki detayların arama kurtarma ekiplerini duygulandırdığı belirtildi.

Artvin’in Ardanuç ilçesinde çığ altında kalan çoban Bülent Gezer’in cansız bedenine, yürütülen çalışmaların ardından 126 gün sonra ulaşıldı. Gezer’in bulunduğu andaki detayların ekipleri derinden etkilediği kaydedildi.

Gazeteci yazar Ahmet Külekçi’nin ulaştığı bilgilere göre, çığ altında kalan Bülent Gezer’in cansız bedeninin büyük ölçüde bozulmadan bulunduğu belirtildi.

Ellerine çorap geçirmiş halde bulundu

Edinilen bilgilere göre Gezer’in belinde ekmek poşeti olduğu, ellerine çorap geçirdiği ve cebinde bisküvi bulunduğu ifade edildi. Bir elinin avucunda ise tek bir bisküvi olduğu aktarıldı.

Arama çalışmalarına katılan ekiplerin, Gezer’in bulunduğu andaki görüntü karşısında uzun süre gözyaşlarını tutamadığı belirtildi.

uzen-detayuÇığdan önceki son görüntüsü ortaya çıktı

Gazeteci yazar Ahmet Külekçi’nin, Bülent Gezer’in çığ altında kalmadan saatler önce at üzerindeki son fotoğrafına da ulaştığı ifade edildi.

Gezer’in cansız bedenine ulaşan ekiplerin yaşananlar karşısında büyük üzüntü ve şaşkınlık yaşadığı kaydedildi.

Kaynak: Haber Bülteni

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

E
EK
1 ay önce

Allah taksiratını affetsin.