Arsin Belediye Başkanı direksiyona geçti

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy dolmuş soförlüğü yaptı

Arsin Belediye Başkanı direksiyona geçti

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Arsin Yanbolu'da dolmuş şoförü esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Buluşma sonrasında Arsin'den Trabzon'a ve Trabzon'dan Arsin'e dolmuş şoförlüğü yapan Başkan Gürsoy'u gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.

"Bizim şoförümüz başkan mı?" ve "Yakışır Başkanımıza" diyerek başkanın bu davranışından dolayı memnuniyet duyan vatandaşlar Başkan Gürsoy'u tebrik etti.

İkinci kez dolmuş şoförlüğü yaparak vatandaşlarla yolculukta bir araya gelen Başkan Gürsoy, "Yaklaşık 1 ay önce de mahalleler arasında bu uygulamamızı yapmıştık ve vatandaşlarımız memnun kalmıştı. Şimdi de Arsin'den Trabzon'a ve ardından Trabzon'dan Arsin'e dolmuş şoförlüğü yaptım. Vatandaşlarımız görünce şaşırıyor ama hoşlarına gidiyor, yolculuk boyunca hasbihal ediyoruz. Zevkle ve memnuniyetle yapıyorum ve bu yolculuklarda şoför esnafımızın yaşadıklarına da şahit olmuş oluyorum. Bu uygulamamıza mahallelerimizde de devam edeceğiz. Hem dolmuş şoförü esnafına hem de vatandaşlarımıza ilgisi için teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Gürsoy'a yolculuk boyunca Trabzon-Arsin-Yanbolu Minibüsçüler Durağı Başkanı İsmail Taşlı da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber