Araklı sahil projesinin dördüncü etabı incelendi

Trabzon'un Araklı ilçesinde yapılan sahil projesinin dördüncü etap çalışmalarının neredeyse tamamı bitti.

Araklı sahil projesinin dördüncü etabı incelendi
Sahil ve pazar yerini kapsayan projede tüm alanlar çamurdan arındırılarak çok daha modern ve nezih bir görünüme kavuşturuldu. Peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları titizlikle gerçekleştirilerek alt yapı çalışmaları da tamamlandı. Ayrıca dördüncü etapla birlikte yapılan ücretsiz otoparkla, ilçenin trafik sorunu çözüldü. Kaymakam İbrahim Halil Şivgan, Belediye Başkanı Recep Çebi ve belediye encümeni Selahattin Karabela sahilde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Çebi yaptığı açıklamada;"Sahili çamur deryasından kurtararak dört etaptan oluşan oldukça güzel bir proje gerçekleştirdik. Gerek oturma alanları, gerekse çevre düzenlemeleriyle vatandaşlarımızı denizle buluşturduk. Yaz aylarının tamamen gelmesiyle vatandaşlarımız burada yeşilin ve mavinin tadını çıkaracaktır. Araklı nüfusu ve konumu itibariyle etkileşimi fazla olan bir ilçe olduğu için otopark sorunu vardı. Ücretsiz otopark alanı yaparak bu sorunu da en aza indirgedik. İlçemize hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber