Araklı, kazanmak için çıkacağız

TFF 3. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Demirçelik Divriğispor ile karşılaşacak Araklıpsor'da, başkan yardımcısı Adem Şahintürk, hedeflerinin bu karşılaşmada galip gelerek 3 puan almak olduğunu belirtti. Şahintürk, yaptığı açıklamada, rakiplerinin ligin s

Araklı, kazanmak için çıkacağız
TFF 3. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Demirçelik Divriğispor ile karşılaşacak Araklıpsor'da, başkan yardımcısı Adem Şahintürk, hedeflerinin bu karşılaşmada galip gelerek 3 puan almak olduğunu belirtti.

Şahintürk, yaptığı açıklamada, rakiplerinin ligin son sıralarında olmalarının kendilerini çok ilgilendirmediğini belirterek, ''Bizler her maç öncesi olduğu gibi bu maça da çok ciddi bir şekilde hazırlandık. Sahaya kazanmak için çıkacağız'' dedi.

Araklıspor olarak puan kaybetme lükslerinin olmadığını ifade eden Şahintürk, şöyle devam etti:

''Her maçımızın bizler için ayrı bir önemi var, kaybedilecek maçlar zirveden uzaklaşmamıza neden olduğu gibi, alınacak 3 puanla da daha yukarılara çıkmış olacağız. Bunun için her rakibi ciddiye alıyoruz.

Divriği karşılaşmasının da kazanmamız gereken bir karşılaşma olarak görüyoruz. Hedefimiz bu maçta galip gelerek 3 puan almak olacaktır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor