Araç sahiplerine bir iyi bir de kötü haber! Birine zam diğerine indirim...

Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar yaşanmaya devam ediyor. Uluslararası piyasalarda brent petrol fiyatında yaşanan değişimler yurtiçi akaryakıt fiyatlarına yansıyor.

Araç sahiplerine bir iyi bir de kötü haber! Birine zam diğerine indirim...

Sektör temsilcilerinden alınan bilgilere göre, bu geceden itibaren motorine 95 kuruş indirim gelirken, benzine 55 kuruş zam gelecek. 23 Kasım güncel akaryakıt fiyatları…

Geçtiğimiz hafta benzine ardı ardına indirimler geldi. Son olarak benzine  1 lira 16 kuruş indirim geldi. Daha önce ise 17 Kasım Perşembe günü 77 kuruş ve 19 Kasım Cumartesi günü 75 kuruş indirim uygulandı. Alınan bir habere benzine bu geceden itibaren zam gelecek. 

BENZİNE KAÇ LİRA ZAM GELDİ?
Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere bezine 55 kuruş zam gelmesi bekleniyor. 

MOTORİNE UZUN ZAMAN SONRA İNDİRİM
Akaryakıt piyasası uzmanı gazeteci Cahit Saraçoğlu'nun aktardığına göre, Benzine yapılan zammın dışında motorine 95 kuruş indirim gelecek. 

BRENT PETROL SON DURUM NEDİR?
Öte yandan benzin piyasasında dalgalı seyir devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda 95 dolara çıkan ve jeopolitik riskler nedeni ile 100 dolara kadar çıkması beklenen brent petrol 90 doların altına düşerek 88 dolara kadar geriledi. 
Çin’de aylar sonra pandeminde bir kişinin yaşamın yitirmesi Pekin yönetiminin tedbirleri sıkılaştıracağına yoruldu. Gelecek günlerde üretim düşmesi ve Çin’in petrol talebinin azalması bekleniyor. 

23 KASIM GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL
Anadolu Yakası benzin fiyatı: 20,03 TL
Anadolu Yakası motorin fiyatı: 24,85 TL
Avrupa Yakası benzin fiyatı: 20,02 TL
Avrupa Yakası motorin fiyatı: 24,83 TL 

ANKARA
Motorin fiyatı: 24,89 TL
Benzin fiyatı: 20,19 TL
LPG fiyatı: 10,79 TL

İZMİR
Motorin fiyatı: 24,93 TL
Benzin fiyatı: 20,19 TL
LPG fiyatı: 10,54 TL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi