Anahtar Deliği - Ara Transfer lig 4.lüğü için mi? 7.1.2015

Futbola ara verilmesinin ardından ara transfer dönemi dün resmen başladı.

Anahtar Deliği - Ara Transfer lig 4.lüğü için mi? 7.1.2015

ARA TRANSFER LİG DÖRDÜNCÜLÜĞÜ İÇİN Mİ?

Futbola ara verilmesinin ardından ara transfer dönemi dün resmen başladı.

Sezon başı yapmış olduğu aşırı transferle bu alanda rekor kıran Trabzonspor ne yazık ki, transferde döneminde yakaladığı liderliği lig mücadelesine yansıtamadı, ilk yarıyı zar zor 6. sırada tamamladı.

Sezon başında takımın başına gelen Halilhodziç’in başarısız olup gönderilmesinin ardından yerine gelen Teknik Direktör Ersun Yanal’da eski hocanın takımını organize edemedi, ruh kazandıramadı.

Ara dönemde o da transfer istiyor.

En azından 4 futbolcu transfer edeceğiz diyecek kadar da garanti konuşuyor.

İbrahim Haciosmanoğlu gibi Trabzonspor’un olmayan imkanlarını sokağa saçan bir başkan olursa, Ersun Yanal’da futbolcu transferi ister, transferde bir rekor da devre arasında kırılır.

Bu değirmenin suyu nereden geliyor?

Kulübün Mali Saymanı Abdi Üstünsalih’in imkan yok diyerek ara transferlerine karşı çıkması, Başkan Haciosmanoğlu ile arasının açılmasına ikilinin karşı karşıya gelmesine yol açmış.

Trabzonspor’un şu an kaleci transferinden başka transfere ihtiyacı yok.

Bursaspor’dan alınması gündemde olan Ozan Tufan için on milyon euro gibi yüksek bedel ödemek, kulübe ihanettir.

MUSTAFA YUMLU VE ZEKİ YAVRU’NUN OYNAMA ZAMANI

Bursaspor’un 19 yaşındaki orta sahanın vasat elamanlarından Ozan Tufan’ın transferine karşı Trabzonspor Başkanı Haciosmanoğlu’nun servet ödemeyi göze alıp yanında da bu camianın öz değerlerinden olan Mustafa Yumlu ile Zeki Yavru’yu beleş verme çabasını çok yanlış buluyoruz.

Mustafa Yumlu Süper lig takımlarında stoper oynayan futbolcular arasında ilk üçe girer, bilemediniz ilk dört içinde olur, bu futbolcunun performansına, kimliğine ve kişiliğine takımın en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde, Bursalı Ozan Tufan transferine karşı dolgu malzemesi olarak kullanmak, açıkçası bordo mavi kulübe ihanetle eş değerdir.

Zeki Yavru’nun asıl yeri orta saha, bu alanda da kendisini seyrettik, Ozan Tufan’dan neyi eksik bu çocuğun?

Trabzonspor yönetimi Trabzon kökenli futbolcuları asimile yapmaya uğraşıp, takımdan uzaklaştırmak gayreti içine girdi.

Haciosmanoğlu kimi temsil ettiğinin farkında değil.

REVİ’NİN İLK ANKARA TEMASLARI

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra Haydar Revi’nin ilk Ankara ziyaretleri dün başladı.

Koltuğunun altında dosyalarla birlikte başkent turuna çıkan Revi, birkaç gün kalarak gerek kabine ziyaretlerini yapacak, gerekse de genel merkeze giderek üst düzey yöneticilerle önümüzdeki süreçte izlenecek politikalar üzerinde görüş alışverişinde bulunacak.

Revi’nin Ankara ziyaretini yönetim içinden belirleyeceği yürütme kurulunu oluşturmak için icazet almaya gitti şeklinde yorumlayanlar yanılıyorlar.

İl başkanlığı seçiminden sonra yoğun gündemle karşı karşıya kalan Revi, devir teslim işlemini daha geçen hafta tamamladı, yeni il yönetimiyle tanışma toplantısını yaptı, sıra yürütme kurulunu belirmeye geldi.

Revi’nin yürütme kurulu hazır.

Ankara’da bulunmasının yürütme kurulunun belirlenmesiyle ilgili olmadığını dile getiren Revi, yürütme kurulunu kafasında şekillendirdiğini açıkça ifade ediyor.

CHP’Lİ KAYA İÇİN İSTANBUL’DAN EKİP GELDİ

Ortahisar ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek, milletvekili aday adaylığına soyunan Ahmet Kaya, milletvekili listesinin belirleneceği önseçime kadar yapacağı seçim çalışmaları için İstanbul’da profesyonel bir organizasyon firmasıyla anlaştı.

Hızlı hareket eden Kaya için organizasyon firması Trabzon’a bir ekip gönderdi ve çalışmalar başladı.

Ahmet Kaya ekibi ilk olarak evinde ağırladı.

Kaya ailesinin tanıtımına önem veren organizasyon şirketinin elemanları, aileyi tanıtabilmek için Kaya’nın arşivine girdi, mutlu ailenin fotoğrafları masanın üzerine döküldü, Kaya ailesinin tanıtımı için belgesel hazırlığı başladı.

Hazırlanacak belgeselin yanı sıra reklam çekimleri yapılacak ve Trabzon’daki tüm yerel medyada yayınlanacak.

Kaya milletvekili adayı olmak ve seçimi kazanıp meclise gitmek için çok ciddi çalışmalar yapıyor.

Bir yandan organizasyon firması çalışmalarını yürütürken, Kaya’da önseçime kadar tüm ilçeleri ziyaret ederek teşkilatlar ve partililerle görüşerek destek isteyecek.

NEDEN HEP GÜMRÜKÇÜOĞLU?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kapsamına alındıktan sonra, ilk Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu seçildi.

Gümrükçüoğlu’nun sorumluluk alanı genişledi, dolayısıyla bu şehrin her köşesinde yaşayan insanlara karşı sorumluluk üstlenmiş oldu.

Şehrin tamamına hitap edecek, hizmet verecek şekilde ekip kurma gayreti içine girdi Gümrükçüoğlu, makine parkını genişletti.

Trabzon’un kabinede bakanı olmadığı için şehri tek başına temsil etmeye gayret ediyor, ne kadar yetebiliyorsa elinden geleni yapıyor.

Gümrükçüoğlu’nun bir de çekirdek ekibi var, Trabzon Belediye başkanlığı döneminden beri kendisiyle çalışıyorlar.

Bu kadar yoğun çalışma yapılmasına rağmen Gümrükçüoğlu’nun sürekli eleştirilerin hedefinde olmasından ekibi çok rahatsız oluyor.

Diyorlar ki, başkaları da bu şehirde görev yapıyorlar ancak eleştirilerin hedefine sürekli Gümrükçüoğlu konuluyor, bunun özel bir sebebi mi var?

10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle Gümrükçüoğlu’nun ekibi Trabzon’da görev yapan tüm gazeteciler için sürprizler hazırlamış, verilecek kahvaltıda Başkan gerekli mesajı hem basına hem de kamuoyuna verecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler