Anahtar Deliği CHP’de potansiyel var. 4.6.2015

Trabzon CHP 1. sara adayı Haluk Pekşen’i tanıyanlar sert çıkışlarıyla tanındığını bilirler.

Anahtar Deliği CHP’de potansiyel var. 4.6.2015

CHP’DE POTANSİYEL VAR

Trabzon CHP 1. sara adayı Haluk Pekşen’i tanıyanlar sert çıkışlarıyla tanındığını bilirler. Seçim finişe girdiği şu günlerde yine sertleşti ancak eleştiriler de peşi sıra gelmeye başladı.

Eleştiriler Pekşen’i yok edip sıfıra çıkarmaya kadar vardı. Son günlerde bir anketten söz ediliyor ve ankete göre CHP’nin Trabzon’da bir milletvekili çıkarmasının bıçak sırtında olduğu konuşuluyor. Canalioğlu’nun adaylık sürecinde yaşanan krizin CHP oylarına mutlaka bir etkisi olacaktır, ancak bu etki CHP’nin bir milletvekili çıkarmasına yol açmaz. Çünkü, CHP tabanının oyları bir yere kaymadıktan sonra en az 75-80 bini bulur rahat milletvekili çıkarır. Önseçimle aday belirleyen CHP bu potansiyele ulaşır.

HACIOSMANOĞLU’NUN OY POTANSİYELİ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun elinden kulüp alınmaz ifadesi olsa olsa cahil cuhale yaklaşımı olur Hacıosmanoğlu’nun 500 oyu var (Aralık seçimini kastediyoruz) Bunun üzerine katsa katsa bin oy katar eder bin 500 eder. Karşısına bir aday çıkarıp desteklendiği zaman seçim almaktan kolay bir şey olamaz.

Ancak, 25 Mayıs 2013 genel kurulunda olduğu gibi birçok adaya vize verilirse elbet sandıktan çıkacak sonuç Hacıosmanoğlu döneminden daha iyi sonuç vermez. Hacıosmanoğlu’ndan seçim alınmaz iddiasına baş vuranlar, Trabzonspor’da görevden kaçanlardır, araştırın bakın bu sonuca varacaksanız.

FİNİŞE DOĞRU GAZA BASIYORLAR

AK Parti seçime girdiği tüm yarışlarda oy patansiyelini finişe doğru artırarak devam etmiştir. 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala AK Parti yine düğmeye bastı o bildik şekilde çıkış yakaladı, oylarını yükseltmeye başladı.

Yetinmiyorlar anket sonuçlarıyla, çıtayı daha da yukarıya çıkarmak için son günlerde tüm seçim argumanlarını kullanıyorlar, tabana iniyorlar, adam adama markaj yapıyorlar, herkese sahaya çekiyorlar, istedikleri sonucu elde etmek için var güçleriyle çalışıyorlar. İster inanın ister inanmayın, AK Parti Trabzon’da yine gaza bastı, 5. milletvekilini çıkarmak için çalışıyorlar. Bu amaca ulaşırlar mı bilinmez ama hedefleri var!

ŞENOL GÜNEŞ’LE GURUR DUYDUK

İstanbul’daki Tepecek Belediyesi Trabzon’un yetiştirdiği önemli futbol adamı Şenol Güneş’in adını Tepecek futbol stadyumuna vermiş, ebediyen bu önemli ismi yaşatma kararı almış.

İstanbul’da ismi stadyumlara verilen spor adamları var ama bu isimler İstanbul’un büyük takımlarında oynamışlar, onun için onların isimlerinin verilmesi normal. Taşralı bir futbol adamı olarak Trabzonlu Trabzonsporlu Şenol Güneş’in başarılarından dolayı isminin İstanbul’da bir stadyuma verilmesi çok önemli. Tepecek Belediye meclis üyelerini tebrik ediyoruz, Şenol Güneş’i kutluyor, gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz.

KTÜ’YE HASTAHANE GEREK

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi hastanesi, hastanenin sonradan yapılan ikinci bölümünün yenilenmesi için yatırıma 5 milyon civarında önemli bir para ayırmış ama bu para bile hastanenin ikinci bölümünün tadilatına yetmiyor.

En azından 10 milyon daha lazım. Hükümetten bu parayı temin ederek tadilata bir an önce başlamak için girişimlerini sürdürüyorlar. Yeni bir hastane mi tadilat mı derseniz, KTÜ’ye yeni bir hastane deriz. Bu kadar hasta potansiyeli olan bir hastane yamalı bohça hastane binasında ne kadar sağlıklı hizmet verebilir. Beş on yıl sonra sorun yine daha acil olarak gündeme geleceğine göre, KTÜ en azından 50 yılını kurtaracak hastane binasını şimdiden çözüme kavuşturması için adım atması hükümetin de destek olması lazım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler