Anahtar Deliği - 31.07.2019

Anahtar Deliği - 31.07.2019

Anahtar Deliği - 31.07.2019

BAKAN TURHAN’IN TEPESİ NEDEN ATTI

Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, Trabzon’da yaşanan vekil-bürokrat diyaloğu nedeniyle canı sıkıldı.
Aldığımız duyumlara göre, “Bu nasıl iş! Biz Trabzon’a büyük bir proje tamamlamaya uğraşıyoruz AK Partili kendi vekilimiz bizi millete kötü bişey yapıyoruz gibi yansıtıyor” dediği öne sürüldü.
Kulislerden akan bilgilere göre, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’ın Karayolları Trabzon Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’u herkesin içinde telefonla arayıp, “Neden Boztepe’yi soydunuz?” diye çıkışması Bakan Turhan’ı çileden çıkardı.
Kanuni Bulvarı’nı Maçka’ya bağlamak için Boztepe’nin hemen önüne koyulacak olan Viyadük’ün kentin önemli bir geçiş noktası olacağı, Boztepe’nin de bu sayede trafik sorunundan kurtulacağı, yeşil alanların tekrar kazandırılacağı, viyadük ayakları kapatılacağı, güzel bir görünüme sahip olup, oradan geçen sürücülerin tam bir Trabzon seyri yaşayacağı bir güzergah olacağı anlatılması gerekirken AK Partili Günnar’ın bürokratı fırçalar gibi araması, hatta projeyi bildiği halde şu anda bunu yapması, yadırgandı.
Bakan Turhan şimdi Trabzon’a gelecek!
Burayı inceleyecek. O zaman vekiller de çağırılacak.


AKILLI KAVŞAKTA DURULUR MU?

Trabzon’a gelen yerli yabancı turistler Ayasofya akıllı kavşağında soruna neden oluyorlar. Bir okurumuz şunları kaydetti; “Ayasofya akıllı kavşağının içindeki en dış çember kenarına aracını çekip park eden var. Burası akan trafik için tasarlandı. Burada kimse duramaz! Yapmayın etmeyin! Herkesin çoluk çocuğu var. Şu akıllı kavşakları kullanmasını bilin. Lütfen yetkililer buraya titiz davransınlar helede şu aylarda. Turizm sezonunda tatsız bir olay yaşamayalım” 
Okurumuz haklı.
Sizden gelen uyarıları aynen aktarıyoruz.
Trafik çok yoğun. Trabzon trafiği şu anda kış ayına göre 10 misline çıktı.
Lütfen trafik kurallarına uyalım.

O FURYAYA KARADENİZ DE EKLENDİ

Trabzonlu olup da il dışında bir futbol takımını yönetmemek olur mu?
Olmaz.
İşte o furyaya Ankara’da yaşayan Kebir Süt yöneticilerinden Yakup Karadeniz de eklendi.

Kebir Süt Ürünleri Türkiye Satış Müdürü görevini sürdüren Trabzonlu genç iş insanı Yakup Karadeniz, MKE Ankaragücü’nün yeni yönetim kurulunda görev aldı.

Türkiye’nin köklü spor kulüplerinden MKE Ankaragücü’nde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul sonucunda yeni yönetim belli oldu. Kurula katılan 498 delegenin tamamının oyuyla yeniden Başkan seçilen Mehmet Yiğiner’in listesinde Trabzonlu genç iş insanı Yakup Karadeniz de yer aldı. 

Trabzon’un yerel üretimden başlayıp ulusal pazarda büyük bir pay sahibi olan en önemli markalarından Kebir Süt Ürünleri’nin Türkiye Satış Müdürlüğü görevini sürdüren Yakup Karadeniz, aynı zamanda Ankaragücü yönetimine giren en genç isim oldu. Başarılı iş hayatı ve sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarıyla tanınan Karadeniz’e Başkent temsilcisindeki yeni görevi nedeniyle tebrik mesajı yağdı.


ESKİ DOSTLAR ORADA BULUŞTU

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, A101’in sahibi Turgut Aydın ile birlikte Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü eski Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl’ü makamında ziyaret ettiler. İl Başkanı Haydar Revi, ayağındaki bir parça nedeniyle ameliyat olmuş, tedavi görüyordu. Son tedavisini de oldu ve artık ayağa kalktı. Trabzon’a dönmeden Cevdet Erdöl’ü ziyaret eden revi’ye Turgut Aydın da eşlik etti.
Burada Trabzonspor ve Trabzon konuları konuşulurken bol esprilidir görüşme yaşadıkları görüldü.

ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ!

Bak burası çok önemli.
Trabzon’u yöneten iki lider.
Biri Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu diğeri Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç.
İkisi bir araya geldi.
Avrasya Pazarı’nı ziyaret ettiler.
Esnafı dinlediler.
Dükkanlarını incelediler.
Daha önce büyükşehir ve Ortahisar arasında böyle bir birliktelik görmedik.
Murat Zorluoğlu, “Avrasya Pazarı esnafımızı ziyaret ettik. Uzun süredir çözüm bekleyen yer meselesini yakın zamanda Moloz bölgesinde hayata geçireceğimiz proje ile çözüyoruz. Hayırlı olsun.” derken Ahmet Metin Genç, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu ile birlikte Avrasya Pazarı esnafımızı ziyaret ederek, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sorunlarını, dertlerini ve taleplerini dinledik. Ortak aklı önemseyen bir anlayışla şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz.” diyerek mesaj verdi. 
Bu güzel bir çalışma.
Güzel bir görüntü.
Kente sıcak bir mesaj veren görüntü.
Bu kentin gücünü gösteren bir görüntü.
Hep böyle olun.
Nazar almayın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar