Anahtar Deliği 31.05.2018

Anahtar Deliği 31.05.2018

Anahtar Deliği 31.05.2018

ÜNAL KARAMAN ŞİMDİ NE YAPIYOR?

Trabzonspor’da göreve getirilen Ünal Karaman, ateşin içine atladım dedi. Gözümü kırpmadan Trabzonspor için yaparım dedi. Şimdi rapor hazırlayacak. Saha içerisinden idmanlardan tesislerden yönetime sunmak için kolları sıvadı. Karaman bunları yaparken kentten uzak kaldığından kentle bütünleşmeye de çalışıyor. Eski dostlarıyla iftar programına katıldı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu organize etti. Güzel iftar programı yaptılar. Yöneticilerden Ömer Sağıroğlu ve divan başkanı Ali Sürmen de bu iftar programında Ünal Karaman’ın hemen yanındaydı. Bu arada bağışlardan bahsediliyor. Az oluşundan falan. Peki kulüpte şişlik personeller için ne yapılacak? Kimse bunlardan bahsetmiyor. Kiralık araçların tasarruf nedeniyle alınması doğru bir karardı. Diğer konularla ilgili neler yapılacak? Ayrıca eski Bakan Faruk Özak’ın projesi HES lisansı bulunuyor kulübün. O konuda ne yapılacak? Yılda büyük bir gelir sağlayacağı söylenirken bu projenin faaliyete geçmesi için birşeyler yapılacak mı? Hazır Enerji Bakanı Berat Albayrak. E oda bu yönetime destek veriyor. Elinden geleni yapıyor. Çok ilgili. Bu konuda birşeyler yapabilir. 

AK PARTİ TRABZON’DA YAPTIĞINI RİZE’DE YAPMADI

Rize’de AK Parti en üst kurmaylarını aday gösterdi.
Trabzon gibi yapmadı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da as adamını İstanbul’a çekti ama Rize’de 
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı aday gösterdi.
İstanbul’a yada Ankara’ya çekmedi. 
Bu ikili en son Çayeli ilçesinde esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler. 
Bak ve beraberindekiler daha sonra birlikte seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdiler. 
Bak, burada yaptığı konuşmada, büyük projeler yaparak millete hizmet ettiklerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkanların hiçbir projesi olmadığını belirtti.
Bazı cumhurbaşkanı adaylarının "Şu köprüyü kapatacağız, havaalanını yaptırmayacağız." şeklinde söylemlerde bulunduğuna değinen Bak, şöyle devam etti: "Sizin işiniz sadece kapatmak mı? Milletin önüne engel olmak mı? Millet için ne yapacaksınız? Hangi projeniz var? Onları söyleyin. 16 Yıldır AK Parti'nin yaptıkları ortada. Eserler, eserler, eserler. Karşısındakiler ne diyor? 'Yapmayacağız, etmeyeceğiz, kapatacağız.' Milletin önünden çekilin. Recep Tayyip Erdoğan'a yol açın. Millet onunla birlikte."
Bir dip not yazalım; Trabzon’da bin 946 sandık kurulacak.  567 bin seçmen 815 oy kullanacak. Rize’de 252 bin 342 seçmenin 975 sandıkta oy kullanacağı öğrenildi.

MUHARREM İNCE’NİN RİZE’DE İSTEĞİ KABUL OLACAK MI?

Artvin'in Borçka ilçesindeki programına katılmak için karayoluyla Artvin'e giden Muharrem İnce, Rize'nin Çayeli ilçesine uğradı. İnce, yol kenarındaki vatandaşlarla selamlaştı, ilçe esnafını selamladı. İnce burada yaptığı açıklamada, ilçedeki parkta fotoğrafları bulunan Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına 24 Haziran'dan sonra kendi fotoğrafının da konulmasını istedi.
Muharrem İnce konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Borçka'ya gidiyoruz. Dedemin insanlarına selam vermeden geçmeyelim dedik. Orada bir parka Mesut Yılmaz'ın ve Tayyip Erdoğan'ın resmi var değil mi? Oraya benim resmimi de asın. 24 Haziran'dan sonra benim resmimi de asın.” CHP Rize teşkilat 24 Haziran’dan sonra değilde şimdi asmak istemişler. Hepsi değil bir kısmı tabi bu olmamış.
 
NE ZAMAN BİTİRECEKSİNİZ ŞURAYI YETER ARTIK!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi tekililerine bir isyanı duyurmak istiyoruz. Bu noktadan vatandaşlar ciddi şekilde şikayet ediyorlar. Nedeni de bitmek bilmeyen yol alt yapı çalışması. Burası Arafil Boyu Esentepe Mahallesi. Tıpkı Konaklar Mahallesi’nde olduğu gibi burada da sıkıntı bitmiyor. Üst üste yapılan alt yapı çalışmaları neredeyse 2 senedir bitirilemiyor. Hal böyle olunca kentsel dönüşümün de yarım kaldığı bu bölgede vatandaşlar adeta yaşadıklarına nefes aldıklarına pişman her gün pencereden umutsuz bakıyorlar. Ayrıca bir nokta daha var. Boztepe’nin trafiği nedeniyle Değirmendere tarafından sahil yoluna inmek isteyen araçlar bu çalışmalar nedeniyle geri dönmek zorunda kalıyorlar. Sanki bir ralli sürücüsü gibi mahalle araları, tümsekler, çukurlar, şantiye alanlarından kaçı güzergahı çiziyorlar lig zat şeklinde.. O tarafı kullanan sürücüler emin olun usta şoförlüğü geçtiler.  Turizm sezonu başladı. Ramazan’dan sonra 40 bin kiralık araç beraberinde trafiğe girecek. Şana, Değirmendere, Arafil Boyu, kavşak projeler.. Hiçbiri tamamlanmadı. Beyler farkındasınız değil mi? Sayın yetkililer… Trabzon felç yaşıyor… Felç!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar