Anahtar Deliği 30.07.2018

Anahtar Deliği

Anahtar Deliği 30.07.2018

ERDOĞAN VE BAYRAKTAR SESSİZCE TRABZON’A GELDİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye, Trabzon’a geldi. Peki kim getirdi? Niye geldi? Hemen yazalım. Sümeyye Trabzon gelini biliyorsunuz.. Trabzon Sürmeneli Selçuk Bayraktar’ın eşi. Sıcaklardan kaçmak için veya biraz kafa dinlemek için Trabzon’un güzelliklerini tatmaya geldiler. Düzköy Çal Mağarası’nı ve yaylaları gezdiler. Bebeğini de yanına alan ve Sümeyye’nin memleketi Rize’ye de giderek Selçuk Bayraktar, “Baba memleketi, Trabzon-Rize. Bir kez daha büyülendik..” ifadelerini sosyal medya hesabından paylaşırken fotoğraflara da yer verdi. Sümeyye ve Selçuk Bayraktar çiftini tebrik ediyoruz. Trabzon ve Rize’nin turizmine de böyle ve tanıtarak katkıda bulundular.

LOCALAR NEDEN BOŞTU?

Trabzonspor, kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Samsunspor ile dostluk maçı yaptı. Akyazı Şenol Güneş Stadyumu’nda görülmeye değer bir gece oldu. Etkinlikler, konserler… Sunucu Aslan Kar tribünleri coşturdu. İnanılmaz güçlü bir performans sergiledi. Yalnız etkinliklerde  bazı pürüzler de dikkatimizi çekti. Sadece kemençe ve horona ağırlık verilmesi doğru seçim değil. Dünya markası bir kulübün daha güçlü, daha görkemli bir kaç  çeşit, her kesime hitap eden ve dikkat çekici gösteri ve müzikleri seçilmeliydi. Ayrıca ses sistemi, hala kötü. Bu ses sistemine kim bakıyorsa, kim sorumluysa lütfen gına geldi artık! Şunu çözsün halletsin.. Bu ne kadar kötü bir sistemdir. Bu ayrıntılar dışında herşey güzeldi. Trabzonspor yöneticisileri Mehmet Yiğit Alp, Önder Bülbüloğlu, Dursun Ali Sakarya, Özer Bayraktar, Alp ve Bülbüloğlu’nun locasında maçı ve etkinlikleri izlediler. Daha sonra onlara Hayrettin Hacısalihoğlu, Ömer Sağıroğlu  da katıldı. Bir ara dayanamayıp cep telefonlarıyla havai fişek gösterilerini kaydetmeye başladılar. Localarda fazla kalabalık olmayışı gözümüze çarptı. Camianın önde olan isimlerini göremedik. Mesela TFF Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Usta, Mehmet Soylu, Ekrem İmamoğlu, Nuri Albayrak, Gençağa Meriç gibi..

Bu arada dışardaki trafik düzeni ilk kez güzel bir şekilde sağlandı. Bazı aksamalar olsa da iyiydi. Daha da iyi olması gerekir sonuçta 4 sezon olacak nerdeyse.. Bir de Stadyumdan çıkıp Beşirli tarafına dönülen alt geçitte ışıklandırma sistemi yok. Buna çözüm bulmaları gerekir.

VER BORÇSUZ KAĞIDI?

Yav bu nasıl bir uslüptür! Bu nasıl bir çağrıdır.

Trabzonspor diyorki; biz sizi icraya vermedik. Siz lige başlayabilir sahaya çıkabilirsiniz. Trabzonspor Basketbol Kulübü Bakanı Abiş Hopikoğlu da diyorki; borçsuz kağıdı ver öyleyse. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu bu noktada haklı. Öyle bir kağıt verilir mi? Sonra bu nasıl iştir ki; Trabzonspor Futbol Kulübü’mü güçlüdür basketbol kulübü.. Yani Trabzonspor çatısı altında şu anda futbol patron değil mi? Nasıl oluyor da basketbol yönetimi futbol yönetimine bu kadar kafa tutuyor. Hala anlamış değiliz. Böyle ligde de diğer yerlerdede başarılı olamazsın. Sonra da tutar başarısızlığına kılıf ararsın. Basketbol Kulübü yönetimi eğer ‘biz kendimiz herşeyi hallederiz’ diyorlarsa hay hay. Onlardan da tribünler bunu bekliyor. O ki futbol yöntemiyle sürtüşmeyi, yok saymayı seçtiniz buyrun meydan sizi. Lige başlayın başarılı olun. Aman ha başarılı olun mali durumu de düzeltin. Bunca borç varken mali disiplin şart.

Bu arada Menajer Nihat Mala oğlunun evlendirmek için 2 ay önce gittiği Amerika’dan dönmedi. Buradan ailesiyle mutluluk pozları veren Mala’yı tebrik ediyoruz. Lakin bir şey dikkatimizi çekti. “Trabzon kafası” diyerek Trabzonluları aşalayan, eski yardımcısı (eski demeyelim halen daha işlerini yapıyor) Ulaş Sağ da buradaydı. Bu pozların içinde.. Daha önce kulüpten uzaklaştırıldı dendi. Ama hala Nihat Mala’nın işlerini, oyuncu görüşmelerini yapıyor. Bu arada Nihat Mala kulüp menajeri ve genel müdürü ve yöneticisi yani herşeyi bu yeni sezonda ne yapacak? Hani bir iki aydır yurt dışında kulüp kapanma noktasına gelirken o ne yapacak? Yani yeni sezon için ne düşünüyor. Ne yapacak? Öyle ya. Basketbol Kulübü en kritik sürecini yaşıyor. Ama o yok! Hayırlısı. Başkan Hopikoğlu ve Nihat Mala ikilisinin işi zor. Bu arada özel hayatta da görüşen ikili iş ortaklığı da yapıyormuş. Kulislerden gelen bilgiler bunlar. Bakalım daha neler duyacağız. Tabi her duyduğumuza inanmıyoruz. Belki doğru değildir. Ne dersiniz sayın Mala ve Hopikoğlu?

ONUR ALTUNBAŞ HERKESİ ÜZDÜ

Onur Altunbaş camianın sevilen bir simasıydı.

Arkadaşlarıyla Batum’a gitmişti.

Otobüsle dönerken Trabzon’a yakın bir noktada rahatsızlandı.

KTÜ Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Burada 1 saat kalp masajına rağmen geri döndürülemedi.

Ailesine ve sevenlerine başsağlığı, merhuma Allah’tan rahmet dileriz.

Onur Altunbaş’ın arkadaşları da çok üzüldü.

Trabzonspor eski medya direktörü şu anda Beşiktaş Spor Kulübü’nde Şenol Güneş’in basın danışmanı Altuğ Atalay, arkadaşı için şu duygusal paylaşımı yaptı;

“Acımız büyük...

Çocukluk arkadaşım... Babalarımız dost; Av . Rahmetli Mustafa Altunbaş'ın oğlu, sevgili kardeşim Onur Altunbaş'ı kaybettik...

Mekanı cennet olsun...

"Külli nefsin zâikatü'l-mevt"... Hiç bir ölüm zamansız değildir ama üzülmemek elde değil…”

AHMET KAYA’YI YERDEN YERE VURMAK!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP örgütlerinde hedef alındı. Nedeni de Çevre komisyonu başkanlığına seçilen Milletvekili Muhammet Balta’yı ziyaret etti diye. Ne var bunda? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dahil tüm bakanları ziyaret edebilir. Trabzonlu değiller mi? Trabzon için muhalefetin en güçlü sesi olarak Trabzon2un haklarını ararken iktidara proje sunup onlara doğru yolu göstermeyecek mi? Ahmet Kaya’yı eleştiren CHP örgütü ne çabuk unuttu CHPli Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu.. Aksu hatırlarsanız bakanlar kuruluna giren Nurettin Canikli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş, içerisinde Giresun’un sorunlarını içeren bir mavi kapaklı dosya vermişti. E herkes de , “Kenti için iktidarın ayağına gitti helal olsun. Particiliği bir kenara bıraktı” diye alkışladı. İşte olması gereken budur. Kenti için herşeyi yapacak vekil lazım bu kente. Böyle eleştirilere girerek daha beterleştirmeyin kentinizi! Ne dersiniz?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar