Anahtar Deliği - Adnan Günnar daha şanslı. 30.05.2015

AK Parti Trabzon’da en uzun il başkanlığı yapanlardan biri Adnan Günnar…Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Anahtar Deliği - Adnan Günnar daha şanslı. 30.05.2015

Adnan Günnar daha şanslı

AK Parti Trabzon’da en uzun il başkanlığı yapanlardan biri Adnan Günnar…
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı olduğundan bu güne kadar il başkanlığı dönemindeki ekibi de yanından ayrılmıyor. Şu andaki mevcut il yönetimi ile eski il yönetimi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar. Adnan Günnar diğer AK Parti Trabzon Milletvekili adaylarına göre bu yönden daha şanslı…

Günnar strateji de geliştirmeye başladı. Artık tek düze seçim ziyaretleri yapmıyor farklı yaratıcı fikirlerle programlarla halkın karşısına çıkıyor.

AK PARTİ AÇIKLADI ŞİMDİ MHP AÇIKLIYOR

7 haziran seçimleri öncesi Trabzon’da tüm siyasi partiler, kent için neler yapacaklarını anlatarak yarışıyor. Trabzon için projelerini ilk iktidar partisi açıkladı. AK Parti dev bir organizasyonla proje tanıtım töreni yaptı.

Bu törene çok sayıda partili ve basın mensubu katıldı. Şimdi MHP Trabzon için projelerini açıklamaya hazırlanıyor. MHP Trabzon Milletvekili adayı Koray Aydın, ‘Vizyon Trabzon’ adını verdikleri Trabzon özelindeki projelerin ilkini MHP Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli’nin açıkladığını, seçime 1 hafta kala tüm projelerini Trabzonlulara duyuracaklarını açıkladı.

MEHMET ALİ YILMAZ TV EM’İ KAPATSIN

Trabzonspor Onursal Başkanı kim?

Mehmet Ali Yılmaz.

Nerede İstanbul’da yaşıyor.

Yıllardır Trabzon’a gelmiyor.

Ama her dönem Trabzonspor’la direkt yada endirekt ilgileniyor, lobi yapıyor, kendi adayını seçtirmek için uğraşıyor.

Şimdide televizyonu TV EM’de Fenerbahçe TV’nin yapamadığı yapıldı.

Bir tane ne olduğu belirsiz biri çıkıp hiçbir delil belge ortaya koymadan ağız ishali olmuş gibi Trabzonspor’u şike yapmakla suçluyor.

Sayın Onursal Başkan o televizyonu kapatsın!

Yada Onursal başkanlığı bıraksın.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine sesleniyoruz. Lütfen bu televizyonu dava edin.

Trabzonspor’u kirletmeye kalkanları ifşa edip mücadele edin.

GÜNEBAKIŞ ‘HURMA’ ÜZERİNDEN HACIOSMANOĞLU’NU FENA ELEŞTİRDİ

Günebakış Gazetesi bugünki spor sayfasında yeni transfer Sportif Direktör Hurma’ya verilen ücreti eleştirdi Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’nun kuru sıkı salladığı sözlerini vaatlerini hatırlattı ve bu ne yaman çelişki dedi.

İşte Günebakış’ın o analiz haberi;

Trabzonspor’da Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın yıllık 800 bin dolar karşılığında 3 yıllık sözleşmeye imza atması tartışmaları da beraberinde getirdi. Maddi sıkıntı eken deyim yerindeyse borç batağına saplanan bordo mavi yönetim Süleyman Hurma’yı göreve getirirken yine paraları bol keseden dağıttı.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da futbol direktörülüğü yapan Ünal Karaman’a aylık 60 bin lira veren bordo mavi yönetimin Hurma’ya yıllık 2 milyon 100 bin lira verecek olması ‘böyle uçuruma gidiyoruz’ dedirtti. Trabzonspor’da Hurma alacağın ücret ile bir çok oyuncuyu da geride bıraktı.

Trabzonspor’da forma giyen oyuncular arasında en az kazananı 121 bin lira ile Mustafa Akbaş olurken Hurma aldığı ücret ile Aytaç, Yusuf, Deniz, Serdar, Musa, Ferhat, Zeki, Salih ve Fatih Atik gibi oyuncuları da geride bıraktı. Geçtiğimiz sezon teknik direktör Mustafa Akçay’a 100 bin lira aylık verip 500 bin dolar şampiyonluk primi vaat edilmesi gerçeği ortadayken Hurma’ya yıllık 800 bin dolar verecek olması ‘bu ne yaman çelişki’ dedirtti.

AK PARTİ, MHP, CHP VE REKLAM KAMPANYALARI

Genel Seçimlere günler kala siyasi partilerin miting ve reklam kampanyaları da hızlı bir şekilde devam ediyor.

Birçok siyasi parti artık teknoloji çağının farkında olarak reklam kampanyalarını buna göre belirleyerek nokta atışı yaparken bazı partiler ise hala klasik reklam anlayışlarını sürdürerek hem kendilerini hem de seçmenlerini hayal kırıklığına uğratıyor.

Bu noktada 3 partiyi göz önüne alalım…

Ak Parti: 2007 seçimleriyle başlattığı 2011 Genel seçimlerinde internet çağına ayak uyduran AK Parti bilinçli bir reklam politikası uygulayarak internet reklam kampanyalarıyla en fazla karşılığı gören parti oldu. Ak Parti bu alanda, klasik reklam anlayışlarını sürdürme ısrarı içerisine girerek bekledikleri oy oranlarının hep altında kalan muhalefet partilerini geride bıraktı.

MHP: 2015 Genel seçimleri öncesi yapılan reklam kampanyalarında MHP klasik reklam anlayışından çıkarak internet medyasını kullanmaya başladı. Böyle olunca da doğru yerde doğru reklam kampanyaları yaparak sesini daha geniş kitlelere ulaştırmayı başardı. Trabzon mitingi de seçim öncesi bunun en net göstergelerinden biri oldu. MHP sosyal medya ve internet siteleri üzerinden yaptığı atakla genç seçmenin de dikkatini çekti.

CHP: Bu yılki seçim kampanyalarına bakıldığında sınıfta kalan parti CHP oldu. Klasik reklam anlayışından arınamayan CHP reklamı kitlelere ulaştırmak için değil de sadece kendilerinin göreceği doğrultuda bir anlayışla yapmaya devam ediyor. Genele değil de yanlızca bir kesime hitap eden alanlarda reklam uygulaması yapmaya devam eden CHP internet çağına da ayak uyduramadı.

İlkel yöntemlere başvurarak, internet medyasına, okunurluk istatistikleriyle birlikte ulaşabileceği dev kitlelere önem vermeyen CHP'nin seçim sonunda Trabzon'da kaçıncı parti olarak çıkacağı da merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler