Anahtar Deliği 29.03.2018

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 29.03.2018

Anahtar Deliği 29.03.2018
EY GİDİ KOCA ADAM!

Trabzon’un ağabeyiydi..

Yardım severliğiyle bilinirdi.

Yanında şu ana kadar binlerce insan çalıştırdı.

Böbürlenmedi.

Egosu yoktu.

Kibiri hiç yoktu.

Herkesi sever, kimseyi kırmazdı.

Çalışanları, “Şükrü baba” derdi.

Vefat etti.

Bu kentin yetiştirdiği. Nadir insanlardan Şükrü Güngör Köleoğlu hayata gözlerini yumdu.

Hoşçakal koca adam.

Trabzon seni asla unutamayacak.

Elveda güzel insan.

Trabzon seni unutmayacak.

Haber61 olarak ailesinin acısını paylaşıyor, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

ŞÜKRÜ GÜNGÖR KÖLEOĞLU’NUN İŞÇİLERİNE SON SÖZLERİ NEYDİ?

Oltan Gıda Fındık Fabrikası’nın her şeyiydi Şükrü Güngör Köleoğlu. Çalışanların ‘abisiydi’ İtalyan Ferrero fabrikayı satın aldığında hemen veda etmedi bir süre yine genel koordinatör olarak çalıştı.

Ardından bir mektup yazdı personeline..

İşte o son mektubu gördük duygulandık. Çalışanlar da o mektubu paylaşıyorlar.

Peki neler vardı?

Bakın neler yazmış Şükrü abileri onlara;

“Değerli Çalışma Arkadaşlarım

1985 yılında Trabzon’da başladığımız, sonrasında Esiroğlu’nda devam ettiğimiz, 2005’den itibaren de Arsin Organize Sanayi Bölgesi’ndeki entegre fındık işleme tesislerinde sürdürdüğümüz birlikte çalışmanın benim için sonuna gelmiş bulunmaktayım.

Oltan Gıda olarak Türk fındığını işleyerek hem istihdam yaratmada, hem de ülkemize döviz kazandırma da sizlerin emeği ve katkısı büyüktür.

Üretimimize katkısı büyük olan bu çalışmalarınızın, aynı şekil Ferrore çatısı altında da sürmesi her bakımdan, herkes için yararlı olacağına inanıyorum.

Bu vesileyle birlikte olduğumuz süre içinde, emeğiniz ile yaptığınız katkılar için hepinize teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki çalışmalarınızda ve hayatınızda başarılı ve muylu olmanızı diliyorum”

HAYDAR REVİ’NİN A TAKIMINDA KİMLER OLACAK?

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, mazbatasını aldı. Yeni yönetimiyle bir ekip oluşturacak. Revi’nin A Takımında kimler var? İlk toplantısını dün yaptılar. Toplantıya katılım yüksekti. Görev dağılımı henüz netleşmedi. Kim ne olur? diye soranlara Haydar Revi’nin ‘bir iç’ ‘bir dış’ ekibi var diyoruz. Dış ekibi ne? diye soracak olanlara ‘bir yönetici’ ‘bir yönetici olmayanlar’ diyoruz. ‘Yani asıl yöneticilerin işine yönetici olmayanları da mı karıştırıyor?’ diye sorar gibisiniz.. Evet aynen öyle! İle O nedenle bürokratik işler, kentte bazı karmaşalar yaşanıyor. E haliyle kafa karışık olunca… Karıştırılınca..

Neyse bundan sonra riskli süreç başladı. Daha kontrollü olacak mı bakacağız. Yalnız gördüğümüz kadarıyla A Takımında yine aynı isimler olacak. Arzu Yalçınalp, Hasan Dilekoğlu, Enes Arslan, Uğur Aydın, Özdemir Aydın, Ahmet Uğur Zihni..  gibi isimler olacak.

AHMET AĞAOĞLU AÇIKLADI PEKİ İHO ADAY OLURSA?

Trabzonspor Kulübü kongre süreci devam ediyor. Ahmet Ağaoğlu kesin olarak adaylığını açıkladı. Yönetiminde İstanbul kanadından kimler olacak? Trabzon kanadından kimler olacak. Trabzon’da en yakın dostlarından biri Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu. Sağıroğlu yönetime girer diyenler de fazla. Telefon açıp soruyorlar. Yada gördüklerinde Ağaoğlu Sağıroğlu arası çok iyidir diye.. Ne derece diye.. Bizde evet araları iyidir diyoruz.

Sağıroğlu’na telefonla ulaştık. “E artık yönetimde olursun” dedik. “Hayır Ahmet Ağaoğlu kardeşimizdir. Severiz. Destekleriz. Trabzonspor’un hali ortada. Biz sahip çıkacağız. Ağaoğlu’nun bu işi başaracağına inanıyoruz” dedi.

Ahmet Ağaoğlu için İbrahim Sağıroğlu, şimdiden kolları sıvadı diyebiliriz.

Öte yandan Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor başkan adayı olur mu? En ciddi soru bu.. Ya aday olursa.. Kulübe üye yaptığı 2 bin 400’den fazla üyesi var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler