Anahtar Deliği - 28.05.2019

Anahtar Deliği - 28.05.2019

Anahtar Deliği - 28.05.2019

İBRAHİM USTA VARIM DEDİ! ŞİMDİ NE OLACAK? 

TFF Genel Kurulu Ankara JW Marriott Otel’inde yapılacak. Haziran ayının ikinci haftasının ikinci gününde.. Nihat Özdemir şu anda TFF Başkanı oldu gibi.. Sürpriz olmasa.. Şimdi Trabzonspor camiasında da büyük bir yankı ve hamle bekleniyor!
Nedeni malum.. Devamlı Trabzonspor’un futbol liginde uğradığı haksızlıklar.. TFF’de artık güçlü olunması gerekir. Bunun için gözler TFF Genel Kurulu’nda.. İlk sürpriz çıkış İbrahim Usta’dan geldi. Usta mevcut yönetimde başkan vekili. “Görevime devam edersem eğer, önümüzdeki ligin ‘Dozer Cemil sezonu’ olması için çalışacağım” diyerek Trabzonspor yönetimine, “Benden yana olun, beni destekleyin” mesajını şöyle inceden çaktı. Peki bunu yönetim nasıl karşılar?
Çok da tınlamaz gibimize geliyor..
Diğer taraftan Trabzonspor yönetimi kimleri acaba önerecek.. Konuşulan isimler çak fazla. Bir konuşulanlar var bir de çok isteyenler.. Çok da bir kaba sığdırmak istemiyoruz hepsi TFF’de temiz futbol adına görev alacaklar. Gündemde olan bazı isimler şunları; Mustafa Beyazlı, Zeyyat Kafkas, Hayrettim Hacısalihoğlu, Yılmaz büyükaydın, Atilla Ataman, Celil Hekimoğlu, Necmi Perekli gibi..
Trabzonspor yönetiminin önünde bir kaç isimden fazlası var..
Şu anda yönetim kurulu toplantısında ele alınıp, karar verecekler. İpler Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp’in elinde..  Başkan Ahmet Ağaoğlu onun fikrini alarak hareket etmek istiyor.
Hata yapmak istemiyor. 

AHMET AĞAOĞLU KAPTANLARLA BULUŞTU

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu kaptan meslektaşları yalnız bırakmadı. İftar programını düzenleyen yine kendisi gibi kaptan Vehbi Koç ve arkadaşları, Trabzonspor’a destek oldular. Loca aldılar, 461 forma aldılar. Maliyeti bir buçuk milyon oldu. Bu para kulübe destek olacak. Böyle bir kaç yüz tane daha iş insanı, gemi kaptanı daha bu camiada çıkar. Hatta Trabzon’a yatırım anlamında da çıkacağını düşünüyoruz. Trabzonspor’u unutmadılar, Trabzon’u da unutmazlar diye umuyoruz. Vehbi Koç ve arkadaşları Ahmet Ağaoğlu programından sonra aldığımız duyumlara göre İstanbul seçimleri nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de bir araya geldiler. İstişare toplantısı yaptılar. Toplantıda Bakan Soylu, İstanbul’da yapılması gerekenleri ve son süreci değerlendirdi. 

BİR ÇİFT LAFIMIZDA TRABZON FORUM AVM YÖNETİMİNE 

Trabzon Forum AVM, yönetimi dün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti üyelerine ve tüm medya iletişimcileri davet etti. Müzeyyen Restorant’ta bir iftar programı verdi. Buraya katılanların başında Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük vardı. Forum yönetimi son yıllarda çok da Trabzon medyasını umursadığını düşünmüyoruz! Ama böyle bir kaç programla geçiştirmeyi seviyorlar. İlk açıldığında ve sonraki döneminde böyle değildi. İşin ilginç tarafı aynı şeyi eleştiri getirenlere de yapıp tavır takınmaları. Bu da normal değil. Forum yönetimi, “Biz bu şehirden değiliz” hissi verirken, Trabzon’un en fazla kira alan kurumu oldu. Ete süte dokunmadan kente ciddi katkı vermeden devam ediyorlar. Yönetim anlayışı sakat! Böyle nereye kadar giderler bakalım.  Forum Yönetimi Trabzonspor’dan bir loca alsalar da bari kentin takımına büyük bir katkı verseler. Umudumuz bu yönde…
Bu arada Rize’de Forum ayarında bir AVM yapılıyor. Şehir merkezinde olan bu AVM, Forum kadar ilgi çekeceğini düşünmüyoruz. Çünkü Forum’un yeri, büyüklüğüne bakıldığında Rize’de ancak bir alt klasmana girer. 

İYİKİ VARSIN HABER61

İki konu yazacağız şimdi size..
Hani kendimizi övmek gibi olmasın ama..
Bu bölgenin, bu ülkenin, bu kentin Haber61’e ihtiyacı var.
Çünkü bu memleketin sorunlarını objektif kamuoyu ile paylaşacan..
Her konuya yaklaşım gösterim, göz ardı etmeyen!
Küçük, incik, şuncuk demeyen..
Herkesin mutlu olması, daha güzel sağlıklı günler yaşaması için yol göstermeye çalışan bir medya organıyız.
Bunu okuyucularımız takipçilerimizde söylüyorlar.
Mesela bakın Sera Gölü..
Sera Gölü çok kötü durumdaydı.
Kimse ilgilenmiyordu.
Bir takipçimiz bize ulaştı.
Konuyu anlattı.
Ekip arkadaşlarımız olay yerine gitti.
Gündeme getirdi.
Yetkililer harekete geçti.
Tabanındaki çamur tabakası iş makineleriyle temizleneye başladı.
Dün bir takipçimiz, köpeği kayboldu.
Bize ulaştı
“Bunu ancak siz bulursunuz lütfen” dedi.
Küçümsemedik, hor görmedik, aman be demedik.
Bir okurumuzu bile mutlu etmek bizim görevimiz.
Evet yayınladıktan bir saat sonra kaybolan köpeği bulan Haber61’de gördü ve sahibine teslim etti.
İşte biz buyuz.
Haber61 bu kentin mihenk taşıdır.
Görmek istemeyenler, duymak istemeyenler olacaktır.
Lakin onlar, şu safarilerini arada sıkı bir temizlesinler.
Tıklayınca yine biz çıkıyoruz..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler